Adriatic Kegelset 11-delig 25cm

4586321
18.65
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Adriatic Kegelset 11-delig 25cm
18.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Adriatic Kegelset 11-delig 25cm – Voor Plezier en Beweging!

Ben je op zoek naar een leuke en actieve manier om tijd door te brengen met familie en vrienden? De Adriatic Kegelset 11-delig 25cm biedt je precies dat! Deze kleurrijke kegelset maakt je buitenactiviteiten nog leuker en uitdagender. Perfect voor alle leeftijden, en zorgt gegarandeerd voor plezier!

Waarom kies je voor de Adriatic Kegelset?

De Adriatic Kegelset is een geweldig vang- en werpspel dat je lekker buiten kunt spelen. Of je nu in de tuin, op het strand of in het park bent, zet de kegels op en werp de bal om zoveel mogelijk kegels om te gooien. Het is een uitstekende manier om beweging aan je dag toe te voegen terwijl je plezier maakt.

Productdetails
  • merk: Adriatic
  • magnetronbestendig: nee
  • lengte: 25 cm
  • materiaal: kunststof
Duurzaam en Veilig

De kegelset is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig speelplezier. De kegels en bal zijn stevig en lichtgewicht, waardoor ze veilig zijn voor jong en oud. Of je nu een wedstrijdje houdt of gewoon voor de lol speelt, de Adriatic Kegelset is een betrouwbare keuze.

Gemakkelijk Mee Te Nemen

Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht van de kegels en bal, neem je deze set eenvoudig overal mee naartoe. Stop de set in je tas en je hebt altijd een leuk spel bij de hand, waar je ook bent.

Bestel Nu en Begin met Spelen!

Wacht niet langer en voeg de Adriatic Kegelset 11-delig 25cm toe aan je winkelmandje. Ervaar zelf hoeveel plezier je zult hebben met dit fantastische vang- en werpspel. Bij Massamarkt zorgen we ervoor dat je snel kunt genieten van je nieuwe kegelset!

Productspecificaties

  • Merk: Adriatic
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8002936111807
  • Materiaal: Plastic
Gesponsorde producten

Beoordelingen