Benson Auto zonneschermen - 2x - zwart - 44 x 38 cm - met zuignap - zijraam - Autozonneschermen

4694059
10.75
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Benson Auto zonneschermen - 2x - zwart - 44 x 38 cm - met zuignap - zijraam - Autozonneschermen
10.75
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bescherm uzelf en uw passagiers tegen de brandende zon en houd uw auto interieur koel en comfortabel met de Benson Auto Zonneschermen. Deze set van twee zonneschermen is speciaal ontworpen voor zijramen en biedt effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen en overmatige warmte.

De zonneschermen zijn vervaardigd van hoogwaardig zwart materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook elegant oogt. Met een afmeting van 44 x 38 cm passen ze perfect op de meeste zijramen van auto's, vrachtwagens en SUV's.

Dankzij de handige zuignappen zijn deze zonneschermen eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zonder enige blijvende sporen op uw voertuig achter te laten. U kunt ze moeiteloos aanpassen aan de gewenste positie voor optimale bescherming.

Of u nu op een lange roadtrip bent of gewoon uw dagelijkse boodschappen doet, de Benson Auto Zonneschermen zorgen voor een aangename rijervaring, terwijl ze tegelijkertijd uw auto interieur beschermen tegen schade door de zon.

Voordelen van dit artikel

  • Geen last meer van de zon
  • Gemakkelijk in gebruik
  • past in bijna alle auto's

Benson
Bij het assortiment van Benson staat kwaliteit en veiligheid centraal. Het assortiment bestaat o.a. uit hand- en tuingereedschap, elektra, huishoudelijke artikelen, auto- en fietsaccessoires, leesbrillen, artikelen t.b.v. schilderen, campingartikelen, badkameraccessoires, zaklampen, batterijen, lijmen en kitten.

Productspecificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 8719274344490
Gesponsorde producten

Beoordelingen