Blokker bloempot Swan - 29x20x24,5cm - creme

4521646
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker bloempot Swan - 29x20x24,5cm - creme
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker bloempot "Swan" in de afmetingen 29x20x24,5 cm, uitgevoerd in een elegante crèmekleur, is een verfijnde toevoeging aan je interieurdecoratie. Deze bloempot combineert een klassiek ontwerp met een tijdloze kleur, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende soorten planten en decoratiestijlen.

Het ontwerp van de bloempot "Swan" kenmerkt zich door zijn harmonieuze proporties en de crèmekleurige afwerking, die een rustige en verfijnde uitstraling toevoegt aan elke ruimte. De pot is ideaal voor het presenteren van grotere kamerplanten zoals varens, ficussen of bloeiende planten zoals orchideeën.

Met zijn ruime afmetingen van 29x20x24,5 cm biedt deze bloempot voldoende ruimte voor de gezonde groei van plantenwortels, terwijl het ook een visueel aantrekkelijke aanvulling vormt op je interieur. Plaats het op de grond, een plantenstandaard of een bijzettafel om een groene en levendige sfeer te creëren in je huis.

Of je nu je interieur wilt verfraaien met een vleugje natuurlijke schoonheid of op zoek bent naar een praktische pot voor je favoriete plant, de Blokker bloempot "Swan" in crème biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek voor een stijlvolle en gastvrije thuisomgeving.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016861
  • EAN: 8718827375721
  • Kleur: Crème
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 29x20x24,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen