Blokker dinerkaarsen s/4 - h25cm - roze / rood

4533237
4.99
Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker dinerkaarsen s/4 - h25cm - roze / rood
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker dinerkaarsen set van 4 in roze en rood met swirleffect brengt een prachtige en levendige touch naar elke eettafel of feestelijke setting. Met een hoogte van 25 cm zijn deze kaarsen perfect voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer tijdens diners, feestjes en speciale gelegenheden.

Wat deze kaarsen echt bijzonder maakt, is het schitterende swirleffect dat door het waxontwerp loopt, waardoor elke kaars een unieke en artistieke uitstraling krijgt. De kleurencombinatie van roze en rood voegt een vleugje romantiek en levendigheid toe aan elke ruimte, terwijl het subtiele swirlpatroon een speels en eigentijds accent biedt.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, branden deze dinerkaarsen gelijkmatig en langdurig, waardoor ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel. Of het nu gaat om een intiem diner thuis, een feestelijke bijeenkomst of een romantisch diner voor twee, de Blokker dinerkaarsen met swirleffect in roze en rood voegen gegarandeerd een vleugje kleur en elegantie toe aan elke gelegenheid.




Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016970
  • EAN: 8718827379965
  • Kleur: Rood
Gesponsorde producten

Beoordelingen