Blokker fotolijst Amsterdam Draad goud 40x50cm

4585493
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker fotolijst Amsterdam Draad goud 40x50cm
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker fotolijst "Amsterdam Draad goud" in de afmeting 40x50 cm biedt een mix van elegantie en modern design voor het presenteren van je favoriete foto's of kunstwerken. Deze fotolijst is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle toevoeging aan hun interieur.

Het ontwerp van de fotolijst kenmerkt zich door zijn gouden draadstructuur, die een luxe en eigentijdse uitstraling toevoegt aan elke ruimte. De gouden kleur geeft de lijst een verfijnde en glamoureuze look, waardoor het een opvallend accent vormt aan elke muur of tafelblad.

Met zijn afmeting van 40x50 cm biedt deze fotolijst voldoende ruimte voor standaard formaat foto's of kunstwerken, waardoor het perfect is om je favoriete herinneringen in te kaderen. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Of je nu een persoonlijke fotogalerij wilt creëren in je huis of op zoek bent naar een chic cadeau, de Blokker fotolijst "Amsterdam Draad goud" biedt een moderne en elegante manier om je interieur te verfraaien en je dierbare momenten te koesteren in een stijlvolle setting.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0017314
  • EAN: 8718827363230
  • Kleur: Zwart
Gesponsorde producten

Beoordelingen