8 producten

Balance Hapjespan met Grepen, 26 cm, 2.9 L, Moonmist, Gerecycled Aluminium - BergHOFF Leo Line
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
56.39
Verkoop door: Enjoy2Cook
Braadpan met deksel 28 cm, Gietijzer, Zwart - BergHOFF Ron
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
107.26
Verkoop door: Enjoy2Cook
BerghoFF Leo gerecycled braadpan antikleef - 26cm balance Sage
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
56.39
Verkoop door: Enjoy2Cook
Braadpan 28 cm Aluminium - Zwart - BergHOFF Gem
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
74.68
Verkoop door: Enjoy2Cook
Phantom Braadpan, 20 cm, 2.6 L, Gerecycled Aluminium - BergHOFF Leo Line
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
71.50
Verkoop door: Enjoy2Cook
Phantom Braadpan, Laag, 28 cm, 4.7 L, Gerecycled Aluminium - BergHOFF Leo Line
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 1 op voorraad
90.35
Verkoop door: Enjoy2Cook
Graphite Braadpan, 26 cm, 5.7 L, Zwart, Gietijzer - BergHOFF Leo Line
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
111.90
Verkoop door: Enjoy2Cook
Phantom Braadpan, Laag, 24 cm, 4.4 L, Gerecycled Aluminium - BergHOFF Leo Line
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
84.96
Verkoop door: Enjoy2Cook

Veelgestelde vragen

De beste braadpan voor inductie is vaak gemaakt van gietijzer of roestvrij staal. Deze materialen zorgen voor een uitstekende warmtegeleiding, waardoor je gerechten gelijkmatig en snel koken. Bij Blokker vind je diverse opties RVS of gietijzeren pannen, die perfect geschikt zijn voor inductie en jarenlang meegaan.

Ja, een oude braadpan kan vaak op inductie worden gebruikt, maar controleer eerst of deze magnetisch is. Pannen van gietijzer of speciale inductiepannen zijn het meest geschikt. Een niet-magnetische pan kan krassen of beschadigingen aan je inductiekookplaat veroorzaken, waardoor het kookresultaat kan tegenvallen. Neem dus geen risico's!