Cascadeverlichting 40LED warmwit

4588492
11.65
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Cascadeverlichting 40LED warmwit
11.65
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Lumineo micro LED draadverlichting cascade - Bosje van 8 snoeren

Verlicht je feestdagen met de Lumineo micro LED draadverlichting cascade. Deze verlichting bestaat uit een bosje van 8 snoeren, elk 65 cm lang, met 40 warmwitte LED-lampjes. Perfect voor in je kerstboom, maar ook prachtig in een vaas of langs een raamkozijn. Jij creëert eenvoudig een sfeervolle kerst met deze veelzijdige verlichting.

Voordelen van Lumineo micro LED draadverlichting

Met de Lumineo micro LED draadverlichting geniet je van veel voordelen. De warmwitte kleur zorgt voor een gezellige en warme uitstraling. De snoeren zijn flexibel en gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor ze lang meegaan. Jij hangt ze eenvoudig op en ze passen in iedere gewenste vorm. Dankzij de energiezuinige LED-lampjes bespaar je ook nog op je energierekening.

Productdetails
  • merk: Lumineo
  • kleur: warmwit
  • lengte: 65 cm
  • materiaal: kunststof
Kerstboomverlichting voor extra sfeer

Wil je jouw kerstboom extra feestelijk maken? Kies dan voor deze Lumineo micro LED draadverlichting. De 8 snoeren verspreiden zich mooi door de boom, waardoor je overal een gelijkmatige verdeling van licht hebt. De warmwitte kleur geeft een traditionele kerstuitstraling, net als de klassieke kerstverlichting. Door het gebruiksvriendelijke ontwerp maak jij eenvoudig je kerstboom klaar voor de feestdagen.

Productspecificaties

  • Merk: Lumineo
  • EAN: 8718533947427
  • Materiaal: Plastic
Gesponsorde producten

Beoordelingen