Coopley Fruitvliegjesval Inclusief 4 Lijmvallen En Navulling

4639744
20.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BY-CEECEE
5 Sterren
Coopley Fruitvliegjesval Inclusief 4 Lijmvallen En Navulling
20.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontsnap aan de irritatie van fruitvliegjes met onze geavanceerde Fruitvliegjesvanger!

Ben je die fruitvliegjes rond je keuken of fruitmand ook helemaal zat? We hebben dé oplossing voor jou! Onze Fruitvliegjesvanger is de ultieme bondgenoot in de strijd tegen deze vervelende insecten.

Deze set wordt geleverd met niet één, maar twee handige navulverpakkingen van lokstof, en daarbovenop ontvang je ook nog eens 4 plakstrips voor extra vangkracht. De Coopley® Fruitvliegjes vanger is een absolute must-have:

  • Eenvoudige Installatie:
    Geen gedoe, geen ingewikkelde instructies. Plaats de Coopley Fruitvliegjesvanger waar je maar wilt en laat het zijn werk doen. Binnen de kortste keren zie je resultaten.
  • Plakstrips voor Extra Effectiviteit:
    Inclusief 4 plakstrips die je kunt bevestigen op de val of in een plantenbak. De rouwvliegjes worden aangetrokken door de val en blijven aan de plakstrips kleven, wat zorgt voor een nog effectievere vangmethode.
  • Duurzaam Ontwerp:
    Gemaakt van de beste materialen, ontworpen om lang mee te gaan en herhaaldelijk te gebruiken. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook milieuvriendelijk.
  • Dubbele Vangkracht:
    De Coopley® Fruitvliegjesvanger wordt geleverd met niet één, maar twee navulverpakkingen van lokstof, waardoor je dubbel zolang fruitvliegjes kunt vangen. De lokstof trekt de fruitvliegjes aan en houdt ze gevangen, zodat ze niet meer kunnen ontsnappen.
  • Veilig in Gebruik:
    In tegenstelling tot schadelijke chemische sprays is de Coopley Fruitvliegjesvanger veilig voor jou, je gezin en huisdieren. Het is een niet-giftige en milieuvriendelijke oplossing voor fruitvliegjesbestrijding.

Bescherm je huis, keuken, en leefruimte tegen de overlast van fruitvliegjes met de Coopley® Fruitvliegjes Vanger. Met twee lokstofnavullingen en 4 plakstrips biedt deze vanger de ultieme bescherming. Bestel vandaag nog en geniet snel van een fruitvliegjesvrije omgeving!

Belangrijk:

- Altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren houden

Productspecificaties

  • Merk: Coopley
  • EAN: 8720938241246
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Afmeting (cm): 9,5 (B)
  • Ongediertebestrijding tegen: Fruitvliegjes

Beoordelingen

Gesponsorde producten