Deemer Tapijtreiniger Vlekkenreiniger Machine - Bank & Meubel Reiniger Stofzuiger - Meubelreiniger

4654017
119.00
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Deemer Tapijtreiniger Vlekkenreiniger Machine - Bank & Meubel Reiniger Stofzuiger - Meubelreiniger
119.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je een vies tapijt, bank of stoel met allemaal haren of beestjes waar je elke dag in leeft? Het is tijd om deze goed schoon te maken! Met de Deemer Tapijtreiniger verwijder je alle nare viezigheid die in jouw tapijt of meubels zit. In een mum van tijd leef jij weer in een fris en schoon huis.

Waarom een Deemer Tapijtreiniger?

- Verwijdert diep ingebed vuil

- Verwijdert vlekken en geuren

- Verbetering van de luchtkwaliteit

- Bespaart tijd en geld

- Gemakkelijk in gebruik

Wat maakt de Deemer Tapijtreiniger anders?

- Grote watertank voor lang gebruik

- Sterke zuigkracht

- Sterke zuigkracht in vergelijking tot andere tapijtreinigers (11 Pa)

- Dier & kindvriendelijk

- 2 opzetstukken

- Lekt niet

Waarom kopen klanten onze Tapijtreiniger?

Effectiviteit: Een spot cleaner biedt een zeer effectieve manier om vlekken te verwijderen, zelfs de hardnekkige. Met een krachtige zuigkracht en speciale reinigingsoplossing, kan je zelfs de meest uitdagende vlekken verwijderen.

Geschikt voor huisdieren of kinderen: Huisdieren en kinderen kunnen gemakkelijk morsingen of ongelukjes veroorzaken. Met onze spot cleaner kan je snel en veilig deze vlekken verwijderen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de gezondheid en veiligheid van je huisdier of kind.

Kostenbesparing: De Deemer spot cleaner is een kostenbesparende oplossing in vergelijking met het inhuren van een professionele reiniger of het kopen van dure reinigingsmiddelen die mogelijk niet zo effectief zijn.

Tijdsbesparing: Met de spot cleaner kan je in korte tijd een vlek verwijderen. Dit bespaart je kostbare tijd die je anders zou besteden aan handmatig schoonmaken of wachten op een professionele schoonmaakdienst.

Gemak: Onze spot cleaner biedt een gemakkelijke manier om snel en effectief vlekken en morsingen te verwijderen, zonder dat je een professionele reinigingsteam hoeft te bellen of langdurig hoeft te schrobben.

Draagbaar & compact: onze spot cleaner is ook zeer draagbaar en compact, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. En het beste van alles is dat hij heel gemakkelijk te gebruiken is. Het enige wat je hoeft te doen is de reinigingsoplossing aanbrengen, de vlek opzuigen en voilà, de vlek is verdwenen!

Of je nu een huisdiereigenaar, ouder of gewoon een onhandige persoon bent, onze spot cleaner is de perfecte oplossing voor al je schoonmaakproblemen. Het is snel, gemakkelijk en super effectief. Dus waar wacht je nog op? Bestel onze spot cleaner vandaag nog en geniet van een schoon en fris huis waar je trots op kunt zijn!

Productspecificaties

  • Merk: Deemer
  • EAN: 8720648629785
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 4.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen