Dooki® Digitale Precisie Keukenweegschaal 1g-10kg Inclusief Batterijen

4716286
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dooki® Digitale Precisie Keukenweegschaal 1g-10kg Inclusief Batterijen
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Digitale Keukenweegschaal - Zilver

Breng precisie en gemak naar je keuken met onze digitale keukenweegschaal. Of je nu een meesterbakker bent, een gezondheidsbewuste kok, of gewoon iemand die de beste resultaten in de keuken wil bereiken, deze stijlvolle zilveren weegschaal is de perfecte metgezel voor al je kook- en bakavonturen.

Belangrijkste kenmerken: Hoogwaardig en nauwkeurig: Weeg ingrediënten tot wel 10 kg met een nauwkeurigheid van 1 gram. Ideaal voor zowel lichte als zwaardere ingrediënten, van specerijen tot deeg.

Modern digitaal display: Het heldere LCD-scherm zorgt voor een moeiteloze aflezing van het gewicht. Zelfs in minder goed verlichte keukens blijft het display duidelijk zichtbaar.

Handige tarra-functie: Bespaar tijd en moeite met de tarra-functie. Plaats een kom op de weegschaal, druk op de tarra-knop en voeg ingrediënten toe zonder het gewicht van de kom mee te rekenen. Perfect voor het afwegen van meerdere ingrediënten in één kom.

Compact en stijlvol ontwerp: Met een afmeting van 23x16x1,6 cm past deze slanke weegschaal moeiteloos in elke keukenkast of lade. Het strakke, zilveren ontwerp past bij elke moderne keukeninrichting.

Veelzijdige weegmogelijkheden: Schakel eenvoudig tussen verschillende meeteenheden zoals gram (g), milliliter (ml), ounces (oz), en ponden (lb). Of je nu binnenlandse of buitenlandse recepten volgt, deze weegschaal maakt het omrekenen eenvoudig.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam: Eenvoudige bediening: De weegschaal is uitgerust met intuïtieve touch-knoppen voor een moeiteloze bediening. Met één tik ben je klaar om te wegen.

Energiebesparende functie: Om de levensduur van de batterij te verlengen, schakelt de weegschaal automatisch uit na een periode van inactiviteit. Nooit meer zorgen over onnodig batterijverbruik!

Onderhoudsvriendelijk: Het roestvrijstalen weegplateau is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Zeg vaarwel tegen vlekken en viezigheid, en geniet van een altijd schone weegschaal.

Waarom kiezen voor deze keukenweegschaal? Deze digitale keukenweegschaal combineert stijl, precisie en gemak in één apparaat. Met zijn robuuste bouw en geavanceerde functies is het de ideale keuze voor iedereen die houdt van koken of bakken. Van het nauwkeurig afwegen van delicate ingrediënten tot het eenvoudig beheren van grote hoeveelheden, deze weegschaal helpt je bij het creëren van de perfecte gerechten, elke keer weer.

Bestel nu jouw digitale keukenweegschaal en ervaar het gemak van precisie in de keuken!

Productspecificaties

  • Merk: Dooki
  • EAN: 8721077891118
  • Digitaal display: Ja
  • Maximaal aanbevolen gewicht (kg): 10.0
  • Weegnauwkeurigheid (gr): 1.0
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen RVS
  • Afmeting (cm): 23x16x1,6 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen