Dooki® Handdoekhouder Zelfklevend Badkamer handdoekrek Zwart

4716283
34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dooki® Handdoekhouder Zelfklevend Badkamer handdoekrek Zwart
34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Elegant Zelfklevend Handdoekrek voor de Badkamer – RVS, Zilver, 40cm Lang Creëer een opgeruimde en stijlvolle badkamer met ons elegante handdoekrek! Ontworpen voor moderne badkamers, biedt dit rek een praktische en esthetische oplossing om je handdoeken netjes op te hangen. Met een lengte van 40 cm en vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, is dit rek de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Stijlvol en Functioneel Dit handdoekrek is niet alleen een functionele aanvulling op je badkamer, maar ook een elegante accessoire. De zilverkleurige afwerking en het slanke ontwerp passen moeiteloos in elke badkamerstijl, van klassiek tot modern. De dubbele stangen zorgen voor voldoende ruimte om meerdere handdoeken op te hangen, waardoor ze snel kunnen drogen en altijd binnen handbereik zijn.

Eenvoudige Installatie Dankzij de krachtige 3M zelfklevende strip aan de achterzijde, kan dit handdoekrek op elk glad oppervlak worden bevestigd zonder gedoe met boren of schroeven. De montage is eenvoudig en snel:

Zorg ervoor dat het oppervlak waarop je het handdoekrek wilt bevestigen schoon en vetvrij is. Verwijder de folie van de plakstrip. Druk het rek stevig tegen het oppervlak en houd het enkele seconden vast. Laat de plakstrip 72 uur inwerken voor maximale kleefkracht. Duurzaam en Betrouwbaar Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is dit handdoekrek bestand tegen vocht en corrosie, wat zorgt voor een lange levensduur en een blijvend mooie uitstraling. Het rek is sterk genoeg om meerdere handdoeken te dragen zonder te buigen of los te komen van de muur.

Productspecificaties: Materiaal: Roestvrij staal (RVS) Kleur: Zilver Lengte: 40 cm Montage: Zelfklevende 3M strip Geschikt voor: Elk glad oppervlak (niet geschikt voor betonnen oppervlakken) Voordelen: Eenvoudige installatie, duurzaam, stijlvol ontwerp, dubbele stangen Pakketinhoud: 1 Zelfklevend Handdoekrek (40 cm lang) Transformeer je badkamer met ons elegante, zelfklevende handdoekrek en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Geen rommelige handdoeken meer, maar een georganiseerde en moderne badkameromgeving!

Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de elegantie van ons handdoekrek!

Productspecificaties

  • Merk: Dooki
  • EAN: 8721077891101
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 40x10x4 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen