Dooki® Lunchtas Koeltas Picknicktas Geelbruin

4716288
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dooki® Lunchtas Koeltas Picknicktas Geelbruin
21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Klein maar fijn

Op zoek naar de perfecte lunchtas? Lopoleis heeft het antwoord met de ultieme lunchtas die aan al jouw wensen voldoet. Onze lunchtas biedt de ideale oplossing voor de pijnpunten van de klant, die vaak te maken hebben met het feit dat hun tas te groot, zwaar en niet makkelijk te vervoeren is.

Lichtgewicht

Onze lunchtas is compact en lichtgewicht, waardoor hij perfect is voor drukke dagen waarop je veel onderweg bent. Dankzij de hoogwaardige isolatie blijft jouw lunch koel of warm, ongeacht de temperatuur buiten. Zo geniet je van een heerlijke maaltijd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het behoud van de temperatuur.

Ergonomie

De Lopoleis lunchtas is ontworpen met ergonomie en comfort in gedachten. Met de verstelbare schouderband en het gevoerde handvat kan je de tas gemakkelijk dragen zonder dat je rug, schouders of armen overbelast raken. De tas is ook eenvoudig op te bergen dankzij het compacte formaat, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Kortom, de Lopoleis lunchtas is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een lunchtas die aan al hun behoeften voldoet. Met zijn uitstekende isolatie, compacte formaat en comfortabel ontwerp is deze lunchtas de perfecte metgezel voor al jouw lunchavonturen.

Alles nog even op een rijtje

Koel en warm houden
Afneembare binnenkant
Simpel en compact
Dik Geisoleerd
Lichtgewicht
Bestel vandaag nog en geniet er morgen al van!

Productspecificaties

  • Merk: Dooki
  • EAN: 8721077891156
  • Inhoud in liters: 4.0
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen