Dooki® Microvezeldoekjes Droogdoek Absorberende Doek - 3 Stuks

4673221
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dooki® Microvezeldoekjes Droogdoek Absorberende Doek - 3 Stuks
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productbeschrijving NATUURLIJKE ABSORPTIE DROOGDOEK Droog uw oppervlakken snel en moeiteloos met onze Natuurlijke Absorptie Droogdoek. Deze hoogwaardige droogdoek is perfect voor het drogen van diverse oppervlakken, of het nu in de douche, badkamer, keuken of zelfs uw auto is. Met zijn antracietkleurige uitstraling en een indrukwekkend gewicht van 600gsm, biedt deze doek een ongeëvenaarde absorptie om natte oppervlakken streeploos droog achter te laten. EENVOUDIG DROGEN ZONDER STREPEN! Deze droogdoek is ontworpen om natte oppervlakken snel en effectief te drogen zonder strepen achter te laten. Dankzij het hoge absorptievermogen van de stof wordt water moeiteloos opgenomen, waardoor uw oppervlakken snel droog zijn.

GEBRUIK Gebruik de droogdoek direct nadat u een oppervlak heeft gereinigd of gewassen. Dep de doek zachtjes op het natte oppervlak en laat het absorberen. Er is geen noodzaak om te wrijven, omdat de doek vanzelf het water zal opnemen en het oppervlak droog zal achterlaten zonder strepen.

ENKELE EIGENSCHAPPEN VAN DEZE DOEKEN: Hoge absorptiecapaciteit voor snelle droging. Antracietkleurig voor een stijlvolle uitstraling. Zeer geschikt voor het drogen van auto's na het wassen. Laat geen strepen achter. Duurzaam en herbruikbaar.

PACKET INHOUD 3 Natuurlijke Absorptie Droogdoek in antraciet.

Productspecificaties

  • Merk: Dooki
  • EAN: 8721077890470
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Microvezel
  • Afmeting (cm): 60x40 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 500.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen