Dooki® Microvezeldoekjes Raamdoeken - 4 stuks

4685766
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dooki® Microvezeldoekjes Raamdoeken - 4 stuks
14.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productbeschrijving PREMIUM KWALITEIT MICROVEZELDOEKJES Maak snel, eenvoudig en goed schoon met uw microvezeldoekjes. De ideale doekjes om streepvrij schoon te maken op diverse oppervlakken. Met deze microvezeldoeken is navegen en nadrogen verleden tijd. EEN OPTIMAAL RESULTAAT MET MINIMALE INZET! Deze doeken zijn bedoeld om zonder schoonmaakmiddelen te worden gebruikt en kan overal in huis van pas komen. Verspil geen tijd met andere doeken en gebruik de microvezeldoekjes voor al uw ramen, spiegels, tegels, keukentafel, tv-meubel en nog veel meer!

GEBRUIK Zorg ervoor dat de doekjes altijd goed schoon zijn vóór het gebruik. Maak het doekje geheel nat en probeer het vervolgens zo goed mogelijk met de hand uit te wringen. Het doekje moet klam of vochtig zijn voor het gebruik en NIET volledig nat. Maak daarna het gewenste oppervlak schoon met het vochtig doekje en laat het even paar seconde staan. Let op! Niet navegen of afdrogen.

PACKET INHOUD 4 microvezeldoekjes in een prachtige kleurencombinatie: 1x Navy Blue 1x Geel 1x Groen 1x Blauw

EIGENSCHAPPEN Functioneel voor verschillende oppervlakken. Te gebruiken zonder schoonmaakmiddelen. Makkelijk te wassen. Goed om stof weg te nemen en streepvrij schoon te maken. Diep reinigend. Goed om vet mee schoon te maken.

Productspecificaties

  • Merk: Dooki
  • EAN: 8721077890449
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Microvezel
  • Afmeting (cm): 60x40 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 225.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen