Dymo LabelManager 280 Inclusief koffer

4214974
135.50
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Dymo LabelManager 280 Inclusief koffer
135.50
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 110.92
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Dymo LabelManager 280 is een veelzijdige labelmaker die perfect is voor het maken van professionele labels voor diverse doeleinden. Deze labelmaker wordt geleverd in een handige koffer, waardoor het eenvoudig is om hem veilig op te bergen en mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp is deze labelmaker ideaal voor zowel thuisgebruik als voor professionals die labels moeten maken voor hun werk.

 

Afmetingen en Materiaal

De Dymo LabelManager 280 heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk in je hand past. De labelmaker is vervaardigd van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en gebruikersgemak. Dankzij de stevige koffer waarin hij geleverd wordt, is de labelmaker goed beschermd tegen stoten en krassen.

 

Functionaliteit en Ontwerp

De labelmaker beschikt over een eenvoudig te navigeren toetsenbord en een duidelijke display die alle informatie weergeeft die je nodig hebt om je labels te maken. Met verschillende lettertypen, stijlen en symbolen kun je je labels volledig aanpassen aan je wensen. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je geen batterijen hoeft te verwisselen, en dat je de labelmaker altijd klaar voor gebruik is.

 

Gebruik en Toepassing

Deze Dymo LabelManager is ideaal voor een breed scala aan toepassingen zoals het labelen van bestanden, mappen, en voorraad. Of je nu thuis een systeem wilt aanleggen of professionele labels voor je werk moet maken, deze labelmaker biedt de functionaliteit en eenvoud die je nodig hebt. De draagbare koffer maakt het gemakkelijk om de labelmaker overal mee naartoe te nemen, waardoor hij perfect is voor in de klas, op kantoor of thuis.

 

Kenmerken

  • Eenvoudig te gebruiken toetsenbord
  • Inclusief handige draagkoffer
  • Langdurige accu
  • Diverse labelformaten beschikbaar
  • Compact en lichtgewicht ontwerp
  • Ideaal voor thuis, kantoor en schoolgebruik

Productspecificaties

  • Merk: Dymo
  • EAN: 3501170968994
Gesponsorde producten

Beoordelingen