Ecover Wascapsules Voordeelverpakking - 2 x 34 stuks - 68 Wasbeurten - Voor Gekleurde Was - Lila & Roos

4645705
39.98
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Ecover Wascapsules Voordeelverpakking - 2 x 34 stuks - 68 Wasbeurten - Voor Gekleurde Was - Lila & Roos
39.98
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de kracht van onze nieuwe wasmiddelcapsules die een ongekende schoonmaakprestatie leveren dankzij hun geavanceerde dubbel geconcentreerde formule. Speciaal ontworpen met 75% natuurlijke ingrediënten, zijn deze capsules in staat om zelfs de meest hardnekkige vlekken aan te pakken bij een verrassend lage temperatuur van slechts 20°C. Maar dat is nog niet alles wat ze te bieden hebben!

Naast hun reinigingskracht zorgen deze capsules ook voor de bescherming van je kleding. Ze helpen om de kleuren levendig te houden en verminderen pilling op katoenen stoffen, zelfs na meerdere wasbeurten. Bovendien zijn ze vrij van dierlijke bijproducten, kleurstoffen, fosfonaten en optische witmakers, wat ze tot een duurzame keuze maakt voor jou en de planeet.

Geniet van de verfrissende bloemige geur van sering en roos, die subtiel wordt verspreid en je wasgoed een langdurige frisheid geeft. Bovendien bevatten deze capsules minstens 50% gerecyclede ingrediënten, waardoor je bijdraagt aan een circulaire economie.

Kies voor deze revolutionaire wasmiddelcapsules en ervaar zelf de combinatie van effectieve reiniging, kleurbescherming, en een heerlijke geur, verpakt in een duurzame oplossing voor elke wasbeurt. Wat wil je nog meer?

Productspecificaties

  • Merk: Ecover
  • EAN: 5430004017370
  • Aantal stuks in verpakking: 68
  • Aantal wasbehandelingen: 68
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5600.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen