Ecover Wasverzachter 5L - 166 Wasbeurten Gardenia & Vanille Verzacht & Verzorgt

4722794
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Ecover Wasverzachter 5L - 166 Wasbeurten Gardenia & Vanille Verzacht & Verzorgt
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verwen je zintuigen en behandel je kleding met zorg met de Ecover Wasverzachter Gardenia & Vanilla, een keuze die goed is voor zowel jouw kleding als het milieu. Deze wasverzachter, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals raapzaadolie, biedt een heerlijk zachte aanraking voor je wasgoed en respecteert tegelijkertijd de gevoelige huid.

Natuurlijk en Verzorgend

De Ecover Wasverzachter is samengesteld uit plantaardige ingrediënten, waaronder een verzachtende formule op basis van raapzaadolie. Dit maakt de wasverzachter niet alleen effectief, maar ook vriendelijk voor de huid en het milieu. Het is dermatologisch getest en zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van fris gewassen kleding.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Deze wasverzachter is volledig biologisch afbreekbaar en vrij van palmolie, wat bijdraagt aan een schonere planeet en een duurzamere toekomst. Het is speciaal ontworpen om compatibel te zijn met septische tanks, waardoor het een verantwoorde keuze is voor huishoudens die om het milieu geven.

Geurbeleving

Met een heerlijke geur van gardenia en vanille biedt deze wasverzachter niet alleen frisheid en zachtheid, maar ook een subtiele, aangename geurervaring die langdurig blijft hangen op je kleding.

Conclusie

De Ecover Wasverzachter Gardenia & Vanilla combineert effectieve verzorging met een verantwoorde keuze voor het milieu. Of je nu bezorgd bent om je kleding, je huid of de wereld om je heen, deze wasverzachter biedt een natuurlijke oplossing die zacht is voor alles wat je lief is.

Voeg een vleugje luxe en zorg toe aan je wasroutine met Ecover Wasverzachter Gardenia & Vanilla - de slimme keuze voor een schone was en een schonere planeet.

Productspecificaties

  • Merk: Ecover
  • EAN: 5412533427493
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Aantal wasbehandelingen: 166
  • Inhoud in liters: 5.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5990.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen