Epson Inktpatroon Light Magenta 220 ml

4411506
129.90
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Epson Inktpatroon Light Magenta 220 ml
129.90
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Epson inktpatroon light magenta T603 is een essentieel onderdeel voor het verkrijgen van levendige en gedetailleerde afdrukken. Met een inhoud van 220 ml zorgt dit inktpatroon voor langdurig gebruik en hoogwaardige resultaten. Dit inktpatroon is speciaal ontworpen voor compatibiliteit met Epson-printers, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel professionele als thuisgebruikers die hoge eisen stellen aan afdrukkwaliteit.

 

Afmetingen en Materiaal

De inhoud van het inktpatroon bedraagt 220 ml, perfect voor langdurig afdrukken zonder frequent vervangen. Het inktpatroon is vervaardigd van duurzaam materiaal dat zorgt voor efficiënt gebruik van inkt en betrouwbare prestaties.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Dit inktpatroon is ontworpen om eenvoudig te installeren in compatibele Epson-printers. De light magenta inkt biedt prachtige kleurverzadiging en maakt het mogelijk om foto's en documenten met een professionele afwerking te printen. Het levert consistentie in kleur en kwaliteit bij elk afdrukproject.

 

Gebruik en Toepassing

Dit inktpatroon is ideaal voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen. Het is perfect voor fotografen, studenten en kunstenaars die behoefte hebben aan hoogwaardige afdrukken met levendige kleuren. Of het nu gaat om het afdrukken van foto's, presentaties of andere documenten, dit inktpatroon biedt de kwaliteit die nodig is voor scherpe en heldere resultaten.

 

Kenmerken

  • Inhoud: 220 ml
  • Kleur: Light Magenta
  • Compatibel met Epson-printers
  • Professionele afdrukkwaliteit
  • Hoogwaardige kleurverzadiging
  • Gemakkelijk te installeren

Productspecificaties

  • Merk: Epson
  • EAN: 0010343865594
Gesponsorde producten

Beoordelingen