Epson Traditioneel Photo Papier Zijdemat A4 330 g 25 Vel

4411492
48.80
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Epson Traditioneel Photo Papier Zijdemat A4 330 g 25 Vel
48.80
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Epson Traditioneel Photo Papier zijdemat A4 biedt een uitstekende digitale foto afdrukkwaliteit. Met een gewicht van 330 g/m² wordt elke afdruk levendig en scherp, perfect voor zowel professionele als persoonlijke toepassingen. Dit papier is ontworpen om briljante kleuren en fijne details vast te leggen, waardoor het ideaal is voor het afdrukken van foto’s, kunstwerken en speciale projecten.

 

Afmetingen en Materiaal

Dit foto papier heeft de afmetingen A4, wat betekent dat het een standaardformat is van 210 x 297 mm. Het zijdemat papier heeft een gewicht van 330 g/m², waardoor het stevig en duurzaam is. Het materiaal is speciaal ontwikkeld om te werken met inkjetprinters en biedt een hoogwaardige afdrukervaring.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Dankzij de zijdemat afwerking beschikt dit papier over een unieke textuur die een elegant ogende afdruk oplevert. De zijdematte uitstraling voorkomt reflecties, waardoor afbeeldingen duidelijk zichtbaar zijn onder verschillende lichtomstandigheden. Dit maakt het perfect voor presentaties en tentoonstellingen waar detail en kwaliteit van groot belang zijn.

 

Gebruik en Toepassing

Het Epson Traditioneel Photo Papier is ideaal voor kunstenaars, fotografen en hobbyisten die op zoek zijn naar een professioneel ogende afdruk van hun werk. Het is uitermate geschikt voor het printen van foto’s, portfolios, en andere creatieve projecten. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor het afdrukken van uitnodigingen of andere documenten die een luxe uitstraling vereisen.

 

Kenmerken

  • Hoogwaardig zijdemat oppervlak
  • Verbetert de kleurlevendigheid
  • Voorkomt reflecties
  • Ideaal voor fotograferen en kunstdrukken
  • Compatibel met diverse inkjetprinters
  • Geschikt voor professionele en creatieve toepassingen

Productspecificaties

  • Merk: Epson
  • EAN: 8715946394282
Gesponsorde producten

Beoordelingen