Etiger Wifi stopcontact met 12A energiemonitor - Wit

4732781
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
Etiger Wifi stopcontact met 12A energiemonitor - Wit
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de kracht van slim energiebeheer met de eTiger Slimme Stekker Wifi 12A met Energiemonitor. Deze slimme stekker biedt volledige controle over je apparaten, waar je ook bent, dankzij de handige Wifi-connectiviteit. Beheer je energieverbruik met gemak en draag bij aan een duurzame toekomst. Via de eTiger app kun je je apparaten op afstand in- en uitschakelen, en met de ingebouwde energiemonitor krijg je real-time inzicht in je stroomverbruik. Deze stekker ondersteunt ook spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor het beheren van je apparaten nog eenvoudiger wordt. De randaarde zorgt voor extra veiligheid, en dankzij het compacte ontwerp past deze slimme stekker moeiteloos in elke ruimte. Ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Jouw voordelen:

  • Volledige controle over apparaten via Wifi en spraakbesturing
  • Real-time energiebeheer met de geïntegreerde energiemonitor
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken via de eTiger app
  • Veilig en betrouwbaar dankzij de randaarde

Volledige controle over apparaten via Wifi en spraakbesturing
Met de eTiger slimme stekker krijg je de volledige controle over je aangesloten apparaten, waar je ook bent. Via de eTiger app op je smartphone kun je eenvoudig apparaten in- en uitschakelen met een paar tikken op het scherm. Daarnaast biedt deze slimme stekker ook ondersteuning voor spraakbesturing via Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je apparaten kunt bedienen met simpele spraakopdrachten. Dit betekent dat je bijvoorbeeld met je stem de lichten kunt uitschakelen of je koffiemachine kunt inschakelen, zelfs als je op afstand bent. Dit geeft je niet alleen gemak, maar helpt ook om energie te besparen door je apparaten efficiënter te beheren. Bovendien hoef je je geen zorgen meer te maken over apparaten die per ongeluk aanblijven, want met één blik op de app kun je ze allemaal controleren.

Real-time energiebeheer met de geïntegreerde energiemonitor
De geïntegreerde energiemonitor geeft je nauwkeurige, real-time informatie over het stroomverbruik van je apparaten. Hiermee kun je eenvoudig zien welke apparaten het meeste energie verbruiken en stappen ondernemen om je energieverbruik te optimaliseren. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van je energierekening, maar draagt ook bij aan een meer milieuvriendelijke levensstijl. De mogelijkheid om het energieverbruik te volgen maakt het gemakkelijker om bewuste keuzes te maken en energieverspilling te minimaliseren. Dit inzicht in je verbruik is vooral handig in omgevingen waar meerdere apparaten continu in gebruik zijn, zoals kantoren of thuiswerkplekken. Zo kun je proactief werken aan het verlagen van je ecologische voetafdruk.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken via de eTiger app
Het instellen van de eTiger slimme stekker is eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de stekker in een stopcontact te steken, deze te verbinden met je Wifi-netwerk via de eTiger app en je bent klaar om te beginnen. Er is geen ingewikkelde installatieprocedure of technische kennis vereist. De app is gebruiksvriendelijk en intuïtief, zodat zelfs beginners zonder problemen aan de slag kunnen. Of je nu thuis of op kantoor bent, je kunt met een paar tikken op je smartphone je apparaten beheren en monitoren. Deze eenvoudige installatie zorgt ervoor dat je meteen kunt profiteren van de voordelen van slim energiebeheer zonder gedoe.

Veilig en betrouwbaar dankzij de randaarde
Veiligheid staat voorop bij de eTiger slimme stekker. De stekker is uitgerust met randaarde, wat betekent dat je apparaten goed beschermd zijn tegen overbelasting en kortsluiting. Dit geeft je gemoedsrust, vooral bij het aansluiten van belangrijke of dure apparaten. De stevige bouw en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de stekker veilig en betrouwbaar blijft, zelfs bij intensief gebruik. Of je nu elektrische apparaten, huishoudelijke apparaten of kantoorapparatuur aansluit, je kunt er zeker van zijn dat de eTiger stekker veilig functioneert en je apparaten goed beschermt tegen stroompieken en andere elektrische problemen.

Slimme stekker van eTiger kopen?
Met de eTiger Slimme Stekker heb je altijd controle over je apparaten, waar je ook bent. Deze slimme stekker biedt gemak, energiebesparing en veiligheid in één compact apparaat. Begin vandaag nog met het efficiënt beheren van je energieverbruik en draag bij aan een duurzamere toekomst. Bestel nu en ontdek het verschil dat slim energiebeheer kan maken!

Specificaties:

  • Merk: eTiger
  • Type: Slimme stekker Wifi smart plug - ES-SW1
  • Max vermogen: 2500W - 12A
  • Met Energiemonitor: Analyseer real-time stroomverbruik
  • Bediening: Via de eTiger app, Amazon Alexa en Google Assistant
  • Afmetingen: 50 x 50 x 64 mm
  • Aantal: 1 stuk
  • Veiligheid: Uitgerust met randaarde

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 3700930501383
  • Te bedienen via mobiele app: Ja
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 50 (L)
  • Domotica platform: Geen platform
Gesponsorde producten

Beoordelingen