Gietijzeren bindtouwhouder met schaar

4703064
26.94
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Gietijzeren bindtouwhouder met schaar
26.94
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gietijzeren Bindtouwhouder met Schaar

Voeg een vleugje vintage charme en functionaliteit toe aan uw huis, tuin of werkplaats met deze prachtige Gietijzeren Bindtouwhouder met Schaar. Dit praktische en decoratieve accessoire is ideaal voor elke tuinier, knutselaar of hobbyist die op zoek is naar een stijlvolle manier om bindtouw en schaar altijd binnen handbereik te hebben.

Kenmerken:

- Robuust Gietijzer: Gemaakt van stevig gietijzer, biedt deze bindtouwhouder een duurzame en stabiele oplossing voor het opbergen van uw bindtouw en schaar. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitengebruik.
- Inclusief Schaar: De houder wordt geleverd met een bijpassende metalen schaar, speciaal ontworpen voor het knippen van bindtouw. De schaar heeft een comfortabele grip en snijdt moeiteloos door verschillende soorten touw.
- Vintage Design: Met zijn rustieke afwerking en klassieke ontwerp voegt deze bindtouwhouder een nostalgisch accent toe aan uw tuin, werkplaats of zelfs uw keuken. De gedetailleerde gietijzeren vormgeving straalt een tijdloze elegantie uit.
- Handige Opbergoplossing: Houd uw bindtouw netjes opgerold en altijd klaar voor gebruik. De schaar kan gemakkelijk aan de houder worden opgehangen, zodat u hem snel kunt pakken wanneer u hem nodig heeft.
- Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor het binden van planten, het organiseren van tuinmaterialen, het knutselen, of zelfs voor decoratieve doeleinden. Deze houder is een must-have voor iedereen die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

De Gietijzeren Bindtouwhouder met Schaar combineert praktische bruikbaarheid met een decoratieve uitstraling. Het is een prachtig stuk gereedschap dat zowel nuttig als mooi is, en een geweldige aanvulling op elke tuin of werkplaats.

Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • EAN: 8714982071126
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1250.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen