Giga Living - Boekenkast Ponza Naturel Eiken 140cm

4595053
717.00
Je kunt 143 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Giga Meubel
4 Sterren
Giga Living - Boekenkast Ponza Naturel Eiken 140cm
717.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Boekenkast Ponza Naturel Eiken 140cm - Giga Living

De Boekenkast Ponza Naturel Eiken van Giga Living is een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze kast in Scandinavische stijl is gemaakt van hoogwaardig eikenhout en heeft een natuurlijke kleur die perfect past in elk modern of klassiek interieur. Met zijn robuuste constructie en stijlvolle design biedt deze boekenkast niet alleen voldoende opbergruimte, maar ook een esthetische meerwaarde voor je woonkamer, kantoor of studeerkamer. De Ponza boekenkast is ontworpen om zowel functioneel als decoratief te zijn, waardoor je je favoriete boeken en decoraties op een elegante manier kunt presenteren.

Materiaal: Deze boekenkast is vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout, een duurzaam en stevig materiaal dat bekend staat om zijn lange levensduur en natuurlijke schoonheid. Eikenhout geeft de kast een warme uitstraling en zorgt ervoor dat deze jarenlang meegaat.

  • Scandinavisch design dat past in elk interieur
  • Gemaakt van duurzaam eikenhout
  • Ruime opbergmogelijkheden met 8 of meer vakken en 2 lades

Afmetingen: BxDxH 90,1x40x140 cm

De Boekenkast Ponza Naturel Eiken 140cm is een veelzijdig meubelstuk dat niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bestel je boekenkast vandaag nog bij en profiteer van gratis thuisbezorging bij bestellingen boven de €100!

Productspecificaties

  • Merk: Giga Meubel
  • EAN: 5704745132884
Gesponsorde producten

Beoordelingen