GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil - Dweilsysteem voor Harde & Houten Vloeren - Stille, Wendbare Vloerreiniger

4685831
169.00 99.00
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GoScrub
5 Sterren
GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil - Dweilsysteem voor Harde & Houten Vloeren - Stille, Wendbare Vloerreiniger
169.00 99.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een schoon en fris huis creëert niet alleen een aangename leefomgeving, maar draagt ook bij aan je welzijn en gezondheid. Met de GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil maak je van schoonmaken een fluitje van een cent. Dit innovatieve apparaat is ontworpen om vrijwel alle vloeren binnen een handomdraai te reinigen. Het apparaat is voorzien van geavanceerde technologieën en is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een snelle, effectieve en eenvoudige manier om hun huis brandschoon te houden.

Dankzij het volledig draadloze ontwerp biedt de GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil maximale bewegingsvrijheid. Geen gedoe meer met snoeren of stopcontacten, je kunt je eenvoudig en snel door het huis bewegen, van de badkamer tot de keuken, zonder obstakels. Of je nu de vloer dweilt of hardnekkige vlekken aanpakt, met deze elektrische dweil ben je verzekerd van een flexibele en naadloze schoonmaakervaring.


De GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil is niet zomaar een schoonmaakapparaat, het is een bewuste investering in de lange termijn. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn betrouwbaarheid. De mop is ontworpen met oog voor duurzaamheid en gemaakt om jarenlang mee te gaan. Door te kiezen voor GoScrub, kies je voor een milieuvriendelijke schoonmaakoplossing die zowel duurzaam als efficiënt is.

????????????????????????????

Voordelen van de GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil op een rij:

  • Draadloos in gebruik: Geen beperkingen door snoeren of stopcontacten, waardoor je overal kunt schoonmaken.
  • Te bedienen vanaf het handvat: Ergonomische en intuïtieve bediening voor moeiteloos gebruik.
  • Verwijdert hardnekkig vuil: Tackelt kalkaanslag, schimmel, zeepresten en vettigheid met gemak.
  • Strak, modern design: Een stijlvolle aanvulling voor elk interieur.
  • Duurzaam geproduceerd: Nederlandse kwaliteit, ontworpen om lang mee te gaan.
  • Meegeleverde dweilpads: Zorgt voor grondige reiniging en is geschikt voor diverse oppervlakken.
  • Waxfunctie voor houten vloeren: Geeft houten vloeren een glanzende en beschermende waxlaag.
  • Gebruiksvriendelijk: Lichtgewicht, eenvoudig te bedienen en efficiënt.

Revolutionair Schoonmaken
Ontdek een nieuwe standaard in schoonmaken met de GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil. Terwijl veel andere elektrische dweilen alleen te gebruiken zijn in combinatie met een emmer sop, bezit deze revolutionaire dweil een watertank en is in staat om schoonmaakmiddel te sprayen vanaf de dweilkop ; dit is de eerste Elektrische Dweil die over deze functie beschikt! Kies voor de GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil en ervaar revolutionair gemak tijdens het schoonmaken!

????????????????????????????

Gebruiksvriendelijk en veelzijdig
Met de GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil wordt schoonmaken eenvoudiger dan ooit. Het apparaat is lichtgewicht, gemakkelijk te bedienen en wordt geleverd met hoogwaardige dweilpads die herbruikbaar zijn. Dit maakt het niet alleen efficiënt in gebruik, maar ook een duurzame keuze voor milieubewuste consumenten.

Geschikt voor het waxen van houten vloeren
Naast het reinigen van harde oppervlakken biedt deze elektrische dweil nog een extra functie: het waxen van houten vloeren. Dankzij de speciale dweilpads die meegeleverd worden, kun je jouw houten vloer niet alleen schoonmaken, maar ook laten stralen met een extra beschermende waxlaag. Dit zorgt ervoor dat je vloeren langer mooi blijven en geeft ze een frisse, glanzende uitstraling.

Te bedienen vanaf het handvat
De GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil is uitgerust met een intuïtieve bediening die direct vanaf het handvat te gebruiken is. Geen ingewikkelde instellingen of moeilijk bereikbare knoppen – je hebt altijd volledige controle binnen handbereik. Dit maakt het apparaat niet alleen gebruiksvriendelijk, maar zorgt ook voor een ergonomische schoonmaakervaring, zonder onnodige belasting voor je rug of polsen.

Strak en modern design
Naast functionaliteit, is de GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil ook een stijlvolle toevoeging aan je huishouden. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in elk interieur en laat zien dat functionaliteit en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Zelfs als de dweil niet in gebruik is, is het een elegant en minimalistisch apparaat dat niet misstaat in een moderne omgeving.

????????????????????????????

Gebruikstips GoScrub® Draadloze Elektrische Dweil

 

  • Schoonmaakmiddel: Voeg schoonmaakmiddel/ontvetter toe aan de watertank, spray de vieze oppervlakten vol en laat de dweil zijn werk doen. Het zal extra schoon worden!
  • Onderhoud en levensduur: probeer het product regelmatig te gebruiken en op te laden, dit verlengt de levensduur.
  • Schoonmaken dweilpads: de dweilpads zijn gemakkelijk schoon te maken onder de kraan met warm water en eventueel in de wasmachine. De dweilpads zijn herbruikbaar en zullen dus voor langere tijd te gebruiken zijn!
  • Gebruiksaanwijzing: lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de waarschuwingen die hierin te vinden zijn door.

????????????????????????????

 

Over GoScrub: Kwaliteit en innovatie

 

GoScrub, een Nederlands merk dat producten levert die ervoor zorgen dat schoonmaken niet langer een karwei is, maar een moeiteloze en zelfs plezierige bezigheid. Onze strenge kwaliteitscontroles en tests waarborgen de hoge standaard van elk geproduceerd product. We zijn gecertificeerd volgens internationale normen zoals CE, RoHS. Daarnaast brengen wij regelmatig bezoeken aan onze fabrieken om toe te zien op duurzaamheid, arbeidsomstandigheden, veiligheid in de fabrieken en uiteraard kwaliteit!

 

Probeer de Draadloze Elektrische Dweil een maand gratis

 

Net zoals bij al onze producten, geldt voor de Elektrische Dweil: niet goed = geld terug. Wij zijn erg zeker van wat wij leveren en staan achter al onze producten, wanneer u niet 100% tevreden bent met het geleverde product horen wij dat graag; U kunt het product dan kosteloos retourneren binnen 30 dagen en ontvangt binnen enkele dagen uw geld terug op uw rekening.

 

Productspecificaties

  • Merk: GoScrub
  • EAN: 8720938208362
Gesponsorde producten

Beoordelingen