Intirilife 3x kaarsen vlamloze led kaarsen van was in wit - 7,5 x 15 / 12,5 / 10 cm - zuilkaars met afstandsbediening

4669116
30.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife 3x kaarsen vlamloze led kaarsen van was in wit - 7,5 x 15 / 12,5 / 10 cm - zuilkaars met afstandsbediening
30.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 3x kaarsen vlamloze LED kaarsen van was in wit - 7,5 x 15 / 12,5 / 10 cm - zuilkaars met afstandsbediening op batterijen decoratie idee warm licht kaarslicht

ntirilife set van 3 vlamloze was LED-kaarsen in wit

Ontdek de magische wereld van veilige en stijlvolle verlichting met de Intirilife set van 3 LED-kaarsen. Gemaakt van echte was in stralend wit, voegen deze kaarsen een gevoel van warmte en traditionele elegantie toe aan elke kamer zonder de gevaren van een open vlam. De set bevat drie kaarsen in de maten 7,5 x 15 cm, 7,5 x 12,5 cm en 7,5 x 10 cm, ideaal voor een trapsgewijze opstelling in je woonkamer, slaapkamer of voor speciale gelegenheden.

De LED-technologie van deze vlamloze wonderen garandeert een lange levensduur en energie-efficiëntie, terwijl de flikkerende LED's de gloed van echte kaarsen nabootsen om een gezellige sfeer te creëren. Met de handige afstandsbediening kun je het licht niet alleen aan- en uitzetten, maar ook de helderheid naar wens aanpassen en de timerfunctie gebruiken om de kaarsen automatisch uit te schakelen.

Deze kaarsen zijn ideaal voor huishoudens met kinderen of huisdieren en bieden de perfecte oplossing voor het creëren van sfeervol licht op evenementen zoals bruiloften of in kantooromgevingen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over rook, wasdruppels of brandgevaar. Houd er rekening mee dat er 2 AA-batterijen nodig zijn om de kaarsen te laten branden, deze zijn niet inbegrepen. Ervaar een nieuw niveau van decoratie en veiligheid met Intirilife LED kaarsen.


Intirilife presenteert een set van 3 vlamloze LED-kaarsen in verschillende maten (7,5 x 15 / 12,5 / 10 cm), gemaakt van echte witte was voor een traditionele look zonder brandgevaar.

Deze zuilkaarsen op batterijen zorgen voor een veilige verlichtingservaring zonder rook of wasdruppels, ideaal voor binnenruimtes zoals slaapkamers en woonkamers, lantaarns en kantooromgevingen. De set is gemakkelijk schoon te maken en houdt oppervlakken schoon.

De meegeleverde afstandsbediening kan worden gebruikt om de kaarsen gemakkelijk aan en uit te zetten, de helderheid aan te passen en de timer te regelen om een gezellige en sfeervolle sfeer te creëren. De LED-technologie zorgt voor een lange levensduur en energiezuinigheid.

Perfect voor evenementen zoals bruiloften waar open vuur verboden is; deze LED kaarsen creëren sfeervolle verlichting die de sfeer van echt kaarslicht simuleert. De witte kleur van de kaarsen past bij elk interieur en elke gelegenheid.

De set biedt gevaarlijke verlichting, is veilig voor kinderen en huisdieren en vereist slechts 2 AA-batterijen per kaars (niet inbegrepen) om je huis of evenement te verlichten.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363731
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Afstandsbediening: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 8x15 (LxH)
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Type LED-kaars: Stompkaars
Gesponsorde producten

Beoordelingen