Intirilife ijsschep roestvrij staal ijsschep met zwart handvat - schep met trekker voor ijscake rijstbeslag

4668400
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife ijsschep roestvrij staal ijsschep met zwart handvat - schep met trekker voor ijscake rijstbeslag
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Intirilife ijsschep is perfect voor het scheppen van ijs en maakt indruk met zijn hoogwaardige roestvrijstalen constructie en ergonomische zwarte handgreep.

Veelzijdig in gebruik: Naast ijs vormt deze lepel ook meloenbolletjes, gehaktballetjes en is hij ideaal voor het portioneren van cakebeslag en koekjesdeeg

Met deze robuuste roestvrijstalen ijsschep presenteer je je desserts en gerechten als een pro - voor gelijkmatige porties zonder extra moeite.

Met de Intirilife ijsschep is het serveren van rijst en andere bijgerechten kinderspel; het is het must-have gereedschap voor elke moderne keuken.

Deze ijsschep is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een duurzame toevoeging is aan elk keukenaccessoire.

Intirilife roestvrijstalen ijsschep met zwart handvat

De Intirilife ijsschep is een veelzijdig keukengerei dat in geen enkel huishouden mag ontbreken. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, belooft deze lepel met ergonomisch zwart handvat niet alleen duurzaamheid, maar ook comfort tijdens het gebruik. Of het nu gaat om het perfecte bolletje ijs, kunstig gevormde meloenbolletjes of precies gevormde gehaktballetjes, deze ijssmelter maakt van elke maaltijd een feest. Deeg voor cakes, taarten en koekjes kan ook gemakkelijk en schoon worden geportioneerd.

Het robuuste ontwerp van de ijsschep garandeert eenvoudige hantering en precieze porties, ideaal voor het serveren van voedsel op professioneel niveau. Zelfs rijst portioneren is kinderspel met dit handige hulpje, dat snel een onmisbaar onderdeel van je keukengerei zal worden. Na gebruik is de ijsschep gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische en onderhoudsvriendelijke metgezel in de keuken is. Met deze ijslepel van Intirilife bereid je in een handomdraai aantrekkelijke gerechten en kun je vertrouwen op een hulpmiddel dat functionaliteit en esthetiek in één biedt.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333215
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 23x8x4 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 152.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen