Intirilife make up spons ronde make-up spons in beige - 9 cm diameter - 1,5 cm hoogte - zachte beauty blender voor found

4668412
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife make up spons ronde make-up spons in beige - 9 cm diameter - 1,5 cm hoogte - zachte beauty blender voor found
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Make Up Spons Ronde Make-up Spons in Beige - 9 cm diameter - 1,5 cm hoogte - Zachte beauty blender voor foundation en concealer poeder puff cosmetische make-up spons

Intirilife Make-up Spons Rond

Intirilife presenteert de ideale partner voor je dagelijkse make-up routine: een multifunctionele make-up spons met een diameter van 9 cm en een hoogte van 1,5 cm. Deze spons is ontworpen voor het aanbrengen van een breed scala aan cosmetica, van vloeibare foundation tot crèmige concealer en poederblush, en zorgt voor een gelijkmatige en nauwkeurige applicatie. Het speciaal ontwikkelde poreuze oppervlak zorgt ervoor dat je make-up vlekkeloos en zonder verspilling op je huid wordt aangebracht, of het nu droog is voor poederachtige texturen of vochtig voor vloeibare producten.

De ergonomische vorm van het sponsje past zich aan de contouren van je gezicht aan en bereikt moeiteloos zelfs moeilijk bereikbare plekjes zoals de ogen, neus en jukbeenderen. Dit cosmetische hulpmiddel is niet alleen zacht en comfortabel in gebruik, maar ondersteunt ook hygiënisch aanbrengen. Het is gemakkelijk schoon te maken en helpt de ophoping van bacteriën te verminderen, wat bijdraagt aan een gezondere huid.

Latexvrij en dus ook geschikt voor mensen met een allergie. De Intirilife make-up spons is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan het zacht, effectief en hygiënisch aanbrengen van make-up. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor speciale gelegenheden, deze spons zal snel onmisbaar worden in je schoonheidsrepertoire.


Intirilife make-up spons in ronde perfectie: 9 cm diameter en 1,5 cm hoogte creëren het ideale oppervlak voor het vlekkeloos aanbrengen van foundation, concealer en BB cream, zowel nat als droog.

Ervaar een glad, poreus oppervlak met de Intirilife Make-up Blender, die zorgt voor gelijkmatig aanbrengen van poederdonsje tot blusher, terwijl je ook moeilijk bereikbare plekjes bereikt, zoals de ogen, neus en jukbeenderen.

Met dit sponsje biedt Intirilife een ergonomisch gevormd cosmetisch hulpmiddel dat zich perfect aanpast aan de handpalm en de contouren van het gezicht voor een comfortabele en efficiënte make-uproutine.

Het Intirilife cosmeticasponsje bevordert hygiënische schoonheidsverzorging: het is gemakkelijk schoon te maken, vermindert de ophoping van bacteriën en ondersteunt zo een gezonde huid, terwijl make-up vlekkeloos kan worden aangebracht.

Deze zachte, uitzettende spons van Intirilife verandert je make-up ervaring door op te zwellen als hij nat is voor vloeibare cosmetica en door een vlekkeloze dekking te beloven zonder verspilling als hij droog is voor poederachtige texturen.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362765
  • Kleur: Beige
  • Afmeting (cm): 9x9x2 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen