Intirilife set van 4 doorzichtige - witte babyshowerballonnen dozen - elk 30 x 30 x 30 cm - decoratieve dozen

4668598
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife set van 4 doorzichtige - witte babyshowerballonnen dozen - elk 30 x 30 x 30 cm - decoratieve dozen
25.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Veelzijdige decoratie: De set van 4 doorzichtige ballondozen in het wit is perfect geschikt voor babyshowers en gender reveal-feesten. Het biedt veel mogelijkheden voor het ontwerpen en decoreren van de evenementlocatie.

Eenvoudige montage: De ballondozen zijn gemaakt van karton en kunnen moeiteloos worden opgevouwen. Hierdoor is de montage snel en eenvoudig, zodat je meer tijd hebt voor andere voorbereidingen.

Afwasbaar en herbruikbaar: De ballondozen kunnen na het feest gemakkelijk worden afgeveegd en schoongemaakt. Hierdoor kunnen ze meerdere keren worden hergebruikt en bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Eenvoudige montage: De ballondozen worden eenvoudig gemonteerd door ze op te vouwen en kunnen in een handomdraai worden opgezet. Daardoor is de montage zelfs voor beginners kinderspel.

Leveringsinhoud: 4 vierkante transparante dozen (elk 30 x 30 x 30 cm) met de letters B, A, B, Y. Geen ballonnen inbegrepen!

Intirilife 4-delige set doorzichtige ballondozen in het wit

Maak van elk babyfeest of genderfeest een onvergetelijke gebeurtenis met onze 4-delige set doorzichtige ballondozen in het wit. Deze veelzijdige decoratie-elementen zijn de perfecte blikvanger voor uw feest en zijn eenvoudig op te zetten.

De opbouw is kinderspel. De ballondozen zijn gemaakt van stevig karton en kunnen eenvoudig worden opgevouwen. Geen ingewikkelde instructies of tijdrovende voorbereidingen - u kunt zich volledig richten op andere aspecten van uw evenement.

Onze doorzichtige ballondozen zijn niet alleen gemakkelijk op te zetten, maar ook afwasbaar en herbruikbaar. Na het feest kunt u ze eenvoudig schoonvegen en hergebruiken voor toekomstige vieringen.

De doorzichtige ballondozen bieden talloze mogelijkheden voor individuele vormgeving. Vul ze met kleurrijke ballonnen, confetti of andere decoratieve elementen om een ​​perfecte blikvanger te creëren. Met hun elegante witte kleur passen de dozen bij elk feestthema en creëren ze een aantrekkelijke sfeer.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758320888
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Karton
  • Afmeting (cm): 30x30x30 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 860.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen