JML Dr. Ho Circulation Promotor

1508058
129.95
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OCG-Products
3,9 Sterren
JML Dr. Ho Circulation Promotor
129.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je regelmatig last van pijn in je benen of voeten? Of voelen je benen vermoeid aan? Dit zou veroorzaakt kunnen worden door een verminderde bloedsomloop. Je merkt dat je weinig energie hebt en door de pijn moeilijk in slaap valt. Het verbeteren van de bloedcirculatie in je benen en voeten is de oplossing. Ontdek de JML Dr. Ho Circulation Promotor.

Ook te gebruiken bij:

Gezwollen benen en voeten
Pijnlijke benen en voeten
Spanning in de kuiten
Sportblessures
Artritis
Rug-, nek- en hoofdpijn
Voor een ontspannen en energiek leven

Met de JML Dr. Ho Circulation Promotor geniet je van een voetmassage die de pijn in je voeten en benen verlicht. JML Dr. Ho Circulation Promotor is een professioneel tens apparaat dat je zenuwen en spieren helpt te activeren en helpt bij pijnverlichting, het vasthouden van vocht te verminderen en vermoeidheid en zwellingen in benen en voeten tegen te gaan.

Aanbevolen voor iedereen met gevoelloosheid, kwetsbaarheid en pijn als gevolg van diabetische neuropathie, hernia, ischias, atritis, rusteloze benen en voor iedereen die een verzachtende massage nodig heeft om pijnlijke en gevoelige voeten te verlichten. Denk maar aan een ontspannende massage aan het einde van een stressvolle dag.

Bevestig de pijnverlichtende pads aan de hoofdunit, spray water op je voetzolen en plaats je voeten op de pads en ontspan. De tens massage zal pijnlijke voeten, zere benen, migraines, spanningshoofdpijn, nekpijn, rugpijn, kniepijn, spanningen in de schouder en pijn van fibromyalgie en artritis helpen te verlichten. De massage duurt slechts 20 minuten en is veilig toe te passen in combinatie met medicatie en metalen implantaten.

JML Dr. Ho Circulation Promoter wordt afgeraden om te worden gebruikt door mensen met een pacemaker.

Productspecificaties

  • Merk: JML
  • Artikelnummer: 4202643
  • EAN: 0810890000345
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 41,5x40,5x6,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen