Juweliers of drukkers loep wit met led en UV licht 30X vergroten

4522526
23.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Juweliers of drukkers loep wit met led en UV licht 30X vergroten
23.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Juweliers- of drukkersloep voorzien van led en UV-licht.
De loep wordt geleverd in een handig beschermhoesje.
De vergroting is 30 X

De Juweliers- of Drukkersloep in het wit met LED- en UV-licht, met een 30X vergroting, is een hoogwaardig instrument ontworpen voor gedetailleerd onderzoek en inspectie van kleine objecten. Deze loep combineert geavanceerde vergrotingstechnologie met verlichtingsfuncties om zelfs de fijnste details duidelijk zichtbaar te maken.

Met een vergroting van 30X biedt deze loep een indrukwekkend niveau van vergroting, waardoor gebruikers kleine details kunnen waarnemen die met het blote oog moeilijk te zien zijn. Dit maakt het ideaal voor juweliers, drukkers, hobbyisten, en iedereen die nauwkeurig werk vereist.

Het ingebouwde LED-licht zorgt voor een heldere en gelijkmatige verlichting van het object, waardoor schaduwen worden geminimaliseerd en de details worden verbeterd. Deze verlichting is vooral handig in omgevingen met weinig licht of bij het werken aan objecten met complexe structuren.

Daarnaast beschikt deze loep over UV-licht, wat nuttig kan zijn voor specifieke toepassingen, zoals het identificeren van bepaalde materialen of het opsporen van verborgen markeringen op objecten.

Het witte ontwerp van de loep is niet alleen stijlvol, maar biedt ook een heldere achtergrond die contrast creëert en het gemakkelijker maakt om details te zien.

Met zijn geavanceerde vergroting, krachtige LED- en UV-verlichting, en handige draagbaarheid is de Juweliers- of Drukkersloep in het wit een waardevol instrument voor professionals en hobbyisten die streven naar precisie en perfectie in hun werkt.

Productspecificaties

  • Merk: Power Tower
  • EAN: 7423654084005
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen