Kerstverlichting Cluster 1190LED warmwit

4588493
37.70
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kerstverlichting Cluster 1190LED warmwit
37.70
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Lumineo LED budget clusterverlichting voor buiten: 15 meter kerstboomverlichting

Welkom bij Massamarkt! Ben je op zoek naar sfeervolle kerstverlichting voor binnen en buiten? Dan is de Lumineo LED budget clusterverlichting precies wat je nodig hebt. Met een lengte van 15 meter en prachtige warmwitte verlichting creëer je direct een gezellige sfeer in en rondom je huis.

Waarom kiezen voor Lumineo LED clusterverlichting?

De Lumineo LED clusterverlichting biedt jou de perfecte oplossing voor een sfeervolle kerst. Deze verlichting is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Zo zorg je ervoor dat je tuin of balkon ook straalt tijdens de feestdagen. De warmwitte kleur van de lampjes zorgt voor een klassieke en gezellige uitstraling.

  • Merk: Lumineo
  • Magnetronbestendig: nee
  • Kleur: warmwit
  • Lengte: 15 meter
  • Breedte: 12 cm
  • Materiaal: kunststof
Perfect voor kerstbomen en meer

Deze kerstboomverlichting van Lumineo is ideaal voor het versieren van jouw kerstboom. De 15 meter lange verlichting zorgt ervoor dat je boom rondom mooi verlicht is. Daarnaast kun je de verlichting ook gebruiken voor het decoreren van je huis, tuin of balkon. Het flexibele kunststofmateriaal maakt het eenvoudig om de verlichting op verschillende manieren te gebruiken.

Eenvoudig en veilig in gebruik

De Lumineo LED clusterverlichting is eenvoudig te installeren en veilig in gebruik. De LED-lampjes blijven koel, waardoor je ze zonder zorgen kunt aanraken. Bovendien verbruiken LED-lampjes minder energie, wat goed is voor zowel het milieu als jouw portemonnee.

Bestel vandaag nog bij Massamarkt!

Wacht niet langer en breng die magische kerstsfeer in huis met de Lumineo LED budget clusterverlichting voor buiten. Bestel eenvoudig en snel bij Massamarkt. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel bij jou thuis komt, zodat je direct kunt beginnen met decoreren.

Productspecificaties

  • Merk: Lumineo
  • EAN: 8720093271614
  • Materiaal: Plastic
Gesponsorde producten

Beoordelingen