Kroonschild verkeersbord - 40 jaar

4586777
12.15
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Kroonschild verkeersbord - 40 jaar
12.15
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vier het Leven met het Huldeschild Verkeersbord - 40 Jaar

Ben je op zoek naar een uniek en feestelijk decoratiebord voor een speciale gelegenheid? Het Huldeschild verkeersbord - 40 jaar van Paperdreams is de perfecte keuze! Dit kleurrijke kunststof bord trekt direct de aandacht en voegt een vrolijke sfeer toe aan elk feest.

Waarom kiezen voor het Huldeschild Verkeersbord - 40 Jaar?

Jij wilt natuurlijk dat jouw feest een groot succes wordt. Dit verkeersbord is niet alleen leuk en opvallend, maar ook een geweldige manier om de jarige in het zonnetje te zetten. Hang het bord op een prominente plek en iedereen weet meteen dat er iets te vieren valt!

Kenmerken van het Feestdecoratiebord
  • Merk: Paperdreams
  • Kleur: Multi
  • Materiaal: Kunststof
Vrolijke Kleuren voor een Vrolijke Gelegenheid

Het Huldeschild verkeersbord heeft een bonte mix van kleuren die zorgen voor een feestelijke uitstraling. De levendige kleuren passen bij elke feeststijl en maken iedereen meteen enthousiast. Of je nu een groot feest of een intieme bijeenkomst organiseert, dit bord zorgt altijd voor de juiste sfeer.

Gemaakt van Stevig Kunststof

Je wilt dat jouw feestdecoraties lang meegaan, toch? Dit bord is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat betekent dat het bestand is tegen lichte stoten en een spatje water. Hang het buiten of binnen op, het blijft er altijd goed uitzien!

Makkelijk te Gebruiken

Het Huldeschild verkeersbord - 40 jaar is eenvoudig op te hangen. Dankzij het lichte materiaal verplaats je het bord gemakkelijk. Of je het nu aan een muur, deur of hek wilt bevestigen, dit verkeersbord past overal perfect.

Productspecificaties

  • Merk: Paperdreams
  • EAN: 8716764083433
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Plastic
Gesponsorde producten

Beoordelingen