Kroonschild verkeersbord hoera 65

4586791
11.25
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Kroonschild verkeersbord hoera 65
11.25
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verkeersbord Huldeschild Hoera 65: Feestelijk Decoratiebord

Vier je binnenkort een 65e verjaardag? Het verkeersbord huldeschild hoera 65 van Paperdreams maakt je feest compleet! Dit kleurrijke en opvallende bord trekt meteen de aandacht en zorgt voor een vrolijke sfeer tijdens je feestje.

Opvallend en Kleurrijk

Het verkeersbord huldeschild hoera 65 is uitgevoerd in diverse kleuren, wat het bord een feestelijke uitstraling geeft. De vrolijke kleuren vallen direct op en brengen iedereen meteen in feeststemming. Hang het bord op bij de ingang, in de feestzaal of buiten aan de gevel om je gasten te verwelkomen en de jubilaris in het zonnetje te zetten.

Duurzaam Kunststof

Dit feestdecoratiebord is gemaakt van stevig kunststof. Hierdoor blijft het bord mooi, ook als je het buiten gebruikt. Regen of zonneschijn, het verkeersbord huldeschild hoera 65 ziet er altijd stralend uit. Na gebruik berg je het bord eenvoudig op om het bij een volgende gelegenheid weer te gebruiken. Zo heb je een duurzame en herbruikbare feestdecoratie in handen.

Specificaties
  • Categorie: feestdecoratiebord
  • Merk: Paperdreams
  • Kleur: multi
  • Materiaal: kunststof
Toepasbaar voor Elke Locatie

Of je nu binnen of buiten viert, dit verkeersbord huldeschild past perfect op elke locatie. Zet het in je tuin, hang het in de woonkamer of plaats het op een prominente plek in de feestzaal. Het bord biedt veelzijdigheid en flexibiliteit, zodat je je feestlocatie helemaal naar wens aankleedt.

Bestel Nu bij Massamarkt

Productspecificaties

  • Merk: Paperdreams
  • EAN: 8716764084263
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Plastic
Gesponsorde producten

Beoordelingen