Microgreens-kiemgroente kweekbak economy Ivory

4685835
15.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Microgreens-kiemgroente kweekbak economy Ivory
15.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Microgreens-kiemgroente kweekbak economy Ivory

Ontdek de eenvoud en het genot van het thuis kweken van uw eigen microgreens met de Microgreens-Kiemgroente Kweekbak Economy in een stijlvolle Ivory kleur. Deze gebruiksvriendelijke kweekbak biedt alles wat u nodig heeft om snel en efficiënt verse en voedzame microgreens te kweken, ideaal voor zowel beginnende tuiniers als doorgewinterde groenliefhebbers.

Kenmerken:

- Compact en Functioneel: De kweekbak heeft een compact formaat dat perfect is voor gebruik op uw keukenblad, vensterbank of balkon. Zo kunt u overal genieten van vers geteelde microgreens.
- Duurzaam Materiaal: Gemaakt van stevig kunststof in een elegante Ivory kleur, is deze kweekbak niet alleen functioneel maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.
- Gezonde Voeding: Microgreens zijn rijk aan vitaminen en mineralen, en met deze kweekbak kunt u altijd genieten van een verse en gezonde aanvulling op uw maaltijden.
- Economisch Voordeel: Dankzij het herbruikbare ontwerp en de mogelijkheid om telkens weer nieuwe zaadjes te planten, bespaart u op de lange termijn geld in vergelijking met het kopen van kant-en-klare microgreens.

Met de Microgreens-Kiemgroente Kweekbak kunt u op een eenvoudige en voordelige manier uw eigen supervoedzame microgreens kweken. Perfect voor iedereen die houdt van vers en gezond eten, en daarbij ook een oog heeft voor een stijlvol design. Voeg deze kweekbak toe aan uw keuken- of tuinbenodigdheden en begin vandaag nog met het kweken van uw eigen verse microgreens!

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8590415023111
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 21x14x9 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen