Motorhoes - Zwart - 265 cm x 125 cm - Waterafstotend - Scooterhoes

4699709
22.50
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Motorhoes - Zwart - 265 cm x 125 cm - Waterafstotend - Scooterhoes
22.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Heb je een motor, scooter, brommer of fiets en wil je ervoor zorgen dat je tweewieler in topconditie blijft, ongeacht het weer? Dan is onze motorhoes precies wat je zoekt! Onze hoes is speciaal ontworpen om jouw voertuig te beschermen tegen de elementen.

Hoogwaardig Materiaal voor Maximale Bescherming
Een motorhoes moet meer zijn dan alleen een doek om je voertuig te bedekken. Het gaat om bescherming, duurzaamheid en gemak. Daarom hebben wij gekozen voor een motorhoes gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zowel stevig als duurzaam is. Dit materiaal is bestand tegen de elementen en voorkomt dat vuil, stof of andere schadelijke invloeden je voertuig kunnen beschadigen.

Daarnaast is het materiaal van de hoes slijtvast, zodat je verzekerd bent van langdurige bescherming, zelfs bij dagelijks gebruik. Je motor, scooter of fiets verdient de beste zorg, en met deze motorhoes weet je zeker dat je voertuig optimaal beschermd is.

Universeel Geschikt: Eén Hoes voor al je Tweewielers
Het vinden van de juiste hoes voor je specifieke voertuig kan soms lastig zijn. Gelukkig is dat met onze motorhoes niet het geval. Deze hoes is universeel ontworpen en past perfect over motoren, scooters, brommers én fietsen. Of je nu een groot of klein voertuig hebt, de elastische randen zorgen ervoor dat de hoes altijd strak en goed aansluit.

Dit betekent dat je niet meerdere hoezen hoeft te kopen voor verschillende voertuigen. Eén hoes is genoeg om al je tweewielers te beschermen. Dit maakt onze motorhoes niet alleen praktisch, maar ook een slimme investering.

Eenvoudig in Gebruik: Snel en Zonder Gedoe
We begrijpen dat je geen tijd wilt verspillen aan het moeilijk omdoen van een hoes. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze motorhoes eenvoudig in gebruik is. Dankzij het lichte gewicht en de flexibele vorm is de hoes in een handomdraai over je voertuig te trekken. En wanneer je hem weer wilt opbergen, vouw je hem eenvoudig op tot een compact pakketje dat weinig ruimte inneemt.

Daarnaast zijn de elastische banden aan de onderkant van de hoes ontworpen om de hoes stevig op zijn plaats te houden, zelfs bij harde wind. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de hoes van je voertuig afwaait. Het gebruiksgemak van deze hoes zorgt ervoor dat je jouw tweewieler altijd snel en eenvoudig kunt beschermen.

Voordelen op een Rij:
Kwalitatief materiaal: Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat langdurige bescherming biedt tegen de elementen.
Waterproof: Om je voertuig te beschermen tegen regen en vocht.
Universeel geschikt: Geschikt voor motoren, scooters, brommers en fietsen, waardoor je niet meerdere hoezen hoeft aan te schaffen.
Eenvoudig in gebruik: Snel en gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen, met elastische banden die de hoes op zijn plaats houden.

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964704104
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen