Motorola TALKABOUT T62 Rood Handheld Walkie Talkie

4411450
90.50
Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Motorola TALKABOUT T62 Rood Handheld Walkie Talkie
90.50
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 81.13
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Motorola TALKABOUT T62 in de opvallende kleur rood is een betrouwbare handheld walkie talkie, ontworpen voor zowel binnen\\n -als buitengebruik. Met een bereik van tot 8 km is deze walkie talkie ideaal voor avontuurlijke activiteiten zoals kamperen, wandelen of tijdens evenementen waar directe communicatie essentieel is. De gebruiksvriendelijke interface, innovatieve functies en duurzame constructie maken de T62 een uitstekende keuze voor iedereen die behoefte heeft aan constante connectiviteit.

 

Afmetingen en Materiaal

De Motorola TALKABOUT T62 heeft een compact ontwerp dat makkelijk in de hand ligt. Het apparaat is gemaakt van stevig kunststof dat bestand is tegen schokken en vallen, waardoor het ideaal is voor gebruik in ruwe omgevingen. Met zijn lichte gewicht van slechts 190 gram is hij makkelijk mee te nemen. Het toestel heeft een afmeting van 5,5 cm x 14,5 cm x 3,5 cm, wat het zeer draagbaar maakt.

 

Functionaliteit en Ontwerp

De T62 beschikt over een helder display met achtergrondverlichting, zodat de gebruiker de instellingen eenvoudig kan aflezen, zelfs in het donker. Met verschillende kanalen en een gebruiksvriendelijke interface biedt het apparaat heldere communicatie zonder storing. Het waterbestendige ontwerp beschermt het tegen vocht, waardoor het perfect is voor gebruik in verschillende weersomstandigheden. De stilte modus zorgt ervoor dat je in alle rust kunt luisteren of het toestel eenvoudig aan je actief gebruik kunt aanpassen.

 

Gebruik en Toepassing

De Motorola TALKABOUT T62 is uitermate geschikt voor outdoor activiteiten zoals kampen, skiën of festivals, maar ook voor gebruik in situaties zoals beveiligingsteams en evenementenmanagement. Dankzij het grote bereik en de mogelijkheid om met meerdere apparaten tegelijkertijd te communiceren, is deze walkie talkie een uitstekende keuze voor elke situatie waarin directe en constante communicatie vereist is.

 

Kenmerken

  • Tot 8 km bereik
  • Oplaadbare accu en bureau oplader inbegrepen
  • Waterbestendig (IP54)
  • Stilte modus
  • Diverse kanalen voor optimalisatie van communicatie
  • Compact en licht ontwerp voor eenvoudig vervoer

Productspecificaties

  • Merk: Motorola
  • EAN: 5031753007324
Gesponsorde producten

Beoordelingen