Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Blauw

4627146
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Blauw
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geniet van Stressvrij Drinken met de Munchkin Anti-lek Rietjesbeker in Blauw!

Met de Munchkin Sippy Straw Cup krijg je een drinkbeker die niet alleen lief is voor het tandvlees van je kleintje, maar ook zorgt voor een knoeivrije drinkervaring! Ontworpen met het comfort van je kindje in gedachten, heeft deze beker een zachte spuitmond van siliconen die ideaal is voor comfortabel drinken. De zachte tuit is niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen kauwen, zelfs wanneer de tandjes doorkomen.

Comfortabel Drinken met Knoeibestendigheid

Het zachte rietje van de Munchkin Sippy Straw Cup zorgt voor een comfortabele drinkervaring voor je kleintje, terwijl het ook knoeien helpt voorkomen. Dankzij het Click Lock System hoef je je geen zorgen te maken over morsen. Het systeem zorgt ervoor dat de deksel altijd goed afgesloten is en geeft een geruststellend klikgeluid bij sluiting. Dit maakt het niet alleen handig voor ouders, maar ook leuk voor kinderen!

Praktisch en Veilig Ontwerp

De Munchkin Anti-lek Rietjesbeker is gegarandeerd 100% lekvrij en gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes. Met het afsluitklepje voor het rietje blijft de beker schoon en hygiënisch, zelfs onderweg. Bovendien is de beker vaatwasserbestendig, waardoor het reinigen een fluitje van een cent is. Gemaakt van BPA-vrij kunststof, biedt deze beker gemoedsrust voor ouders en veilig drinken voor kindjes vanaf ongeveer 12 maanden.

Voeg de Munchkin Anti-lek Rietjesbeker toe aan je collectie baby-essentials en geniet van stressvrij drinken voor je kleintje, waar je ook bent!

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090124614
  • Type drinkbeker: Antilekbeker
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 21,2x12,7x7,8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen