Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Oranje

4627115
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Oranje
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Optimaliseer de Hydratatie van Je Kleintje met Munchkin antilek Drinkbeker

Het waarborgen van voldoende hydratatie voor je kleintje is essentieel, en de Munchkin Drinkbeker maakt het gemakkelijker dan ooit. Laten we eens kijken naar de kenmerken en voordelen van deze handige drinkbeker.

Gemakkelijk te Gebruiken Ontwerp

De atilekbeker drinkbeker is ontworpen met het comfort van je kleintje in gedachten. Met het handige rietje kunnen kinderen gemakkelijk drinken zonder te morsen, terwijl de duurzame constructie bestand is tegen dagelijks gebruik.

Gezonde Hydratatie, Altijd en Overal

Of het nu thuis, onderweg of tijdens een uitje is, deze drinkbeker zorgt ervoor dat je kleintje altijd toegang heeft tot hydratatie. Vul de beker met water, sap of melk en laat je kleintje genieten van een verfrissend drankje waar ze ook zijn.

Gemakkelijk Schoon te Maken

Hygiëne is belangrijk, vooral als het om kinderproducten gaat. Gelukkig is de antilek drinkbeker gemakkelijk schoon te maken. De afneembare onderdelen kunnen worden gewassen in warm zeepwater of in de vaatwasser voor extra gemak.

Duurzaam en Veilig

Net als alle Munchkin producten, is de Tip & Sip drinkbeker gemaakt van hoogwaardige materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Je kunt erop vertrouwen dat je kleintje veilig drinkt, terwijl de stevige constructie langdurige prestaties garandeert.

Stimuleert Zelfstandigheid

Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp moedigt de drinkbeker zelfstandigheid aan bij je kleintje. Ze kunnen gemakkelijk leren hoe ze zelf kunnen drinken, wat hun ontwikkeling en zelfvertrouwen bevordert.

Kortom, de Munchkin antilek Drinkbeker is een must-have voor ouders die streven naar gemak, hygiëne en gezonde hydratatie voor hun kleintjes. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en duurzame constructie is het de perfecte metgezel voor thuis en onderweg.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090124645
  • Type drinkbeker: Antilekbeker
  • Kleur: Oranje
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 21,2x12,7x7,8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen