Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Paars

4627147
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Paars
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Munchkin Antilek Rietjesbeker in Paars op FerryGut.com

Waarom een Antilek Rietjesbeker?

Knoeien tijdens het drinken is verleden tijd met de Munchkin Antilek Rietjesbeker in Paars. Deze innovatieve beker is speciaal ontworpen om lekkage te voorkomen, waardoor jouw kleintje zonder zorgen kan genieten van zijn of haar favoriete drankje.

Kenmerken van de Munchkin Antilek Rietjesbeker
  • Antilek Technologie: Dankzij het slimme ontwerp van de Munchkin Antilek Rietjesbeker hoef je je geen zorgen te maken over morsen of lekken, zelfs niet als de beker omvalt.
  • Kindvriendelijk Design: De beker is ergonomisch ontworpen voor kleine handjes en beschikt over een handige draaisluiting om het rietje af te sluiten wanneer het niet in gebruik is.
  • Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen zoals BPA, is de Munchkin Antilek Rietjesbeker zowel duurzaam als veilig voor dagelijks gebruik.
  • Gemakkelijk Schoon te Maken: De beker is eenvoudig uit elkaar te halen en kan in de vaatwasser worden gereinigd, wat het onderhoud een fluitje van een cent maakt voor drukke ouders.
Voordelen van de Munchkin Antilek Rietjesbeker

Stimuleert Zelfstandigheid: Met de Munchkin Antilek Rietjesbeker kan je kindje zelfstandig leren drinken zonder te morsen, wat een belangrijke stap is in zijn of haar ontwikkeling.
Ideaal voor Onderweg: Of je nu een dagje uit gaat of op reis bent, deze rietjesbeker is de perfecte metgezel dankzij zijn lekvrije ontwerp en handige draagbaarheid.
Kleurrijk en Aantrekkelijk: De paarse kleur van deze beker zal zeker de aandacht van je kleintje trekken en het drinken nog leuker maken.

Koop de Munchkin Antilek Rietjesbeker vandaag nog!

Investeer in een stressvrije drinkervaring voor jou en je kind met de Munchkin Antilek Rietjesbeker in Paars. Bestel hem vandaag nog op FerryGut.com en ontdek waarom dit een must-have item is voor elke ouder!

Bekijk ook onze andere kleuren en varianten van de Munchkin Antilek Rietjesbeker voor nog meer keuzemogelijkheden.

 

 

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090901444
  • Type drinkbeker: Antilekbeker
  • Kleur: Paars
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 21,2x12,7x7,8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen