Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Roze

4627117
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Munchkin - Antilek Rietjesbeker - Roze
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Munchkin Antilek Rietjesbeker in Roze op FerryGut.com

Waarom een Antilek Rietjesbeker?

Een antilek rietjesbeker is niet alleen een handig hulpmiddel voor ouders, maar ook een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van zelfstandigheid bij kinderen. De Munchkin Antilek Rietjesbeker in Roze biedt een combinatie van functionaliteit, veiligheid en stijl, waardoor zowel ouders als kinderen kunnen genieten van een stressvrije drinkervaring.

Kenmerken van de Munchkin Antilek Rietjesbeker

Lekvrij Design: Het unieke antilek ontwerp van de Munchkin Antilek Rietjesbeker zorgt ervoor dat lekken en morsen tot het verleden behoren, waardoor zowel thuis als onderweg een nette drinkomgeving wordt gegarandeerd.
Comfortabel en Veilig: Deze rietjesbeker is ontworpen met het comfort van kleine handjes in gedachten en is vervaardigd uit hoogwaardige, BPA-vrije materialen die veilig zijn voor gebruik door kinderen.
Gebruiksvriendelijk: Dankzij de handige draaisluiting kan het rietje eenvoudig worden afgesloten wanneer het niet in gebruik is, wat het gemakkelijk maakt voor kinderen om zelfstandig te drinken zonder te morsen.
Onderhoudsgemak: De Munchkin Antilek Rietjesbeker is eenvoudig te demonteren en kan veilig worden gereinigd in de vaatwasser, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is voor drukke ouders.

Voordelen van de Munchkin Antilek Rietjesbeker

Stimuleert Zelfstandigheid: Door je kindje te laten drinken uit een rietjesbeker zoals de Munchkin Antilek, moedig je zijn of haar zelfstandigheid en motorische vaardigheden aan, wat essentieel is voor hun ontwikkeling.
Geschikt voor Actieve Levensstijlen: Of je nu een wandeling maakt in het park of op bezoek gaat bij familie, de Munchkin Antilek Rietjesbeker is perfect voor onderweg, waardoor het gemakkelijk is om je kleintje gehydrateerd te houden zonder gedoe.
Educatief en Leuk: Naast het praktische aspect biedt de roze kleur van deze beker een leuke en stimulerende drinkervaring voor kinderen, wat drinken nog leuker maakt.

Kies voor de Munchkin Antilek Rietjesbeker!

Investeer vandaag nog in de Munchkin Antilek Rietjesbeker in Roze en geniet van een stressvrije drinkervaring voor jou en je kind. Bestel nu op FerryGut.com en ontdek waarom deze beker een onmisbaar accessoire is voor elke ouder!

Bekijk ook onze andere kleuren en varianten van de Munchkin Antilek Rietjesbeker voor nog meer keuzemogelijkheden.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090124621
  • Type drinkbeker: Antilekbeker
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 21,2x12,7x7,8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen