Munchkin - Kleur veranderende Vork en Lepels Setje

4607747
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4,5 Sterren
Munchkin - Kleur veranderende Vork en Lepels Setje
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Betoverende Maaltijden: Ontdek de Munchkin Kleur Veranderende Vork en Lepels Set!

Tover je peuter stil te laten zitten tijdens de maaltijd lijkt soms onmogelijk, maar wat als je ze in plaats daarvan zou kunnen betoveren met "magische" vorken en lepels? Ontmoet de Munchkin Kleur Veranderende Vork en Lepels Set, ontworpen om kinderen meer betrokken te houden aan de eettafel! Deze set van Munchkin lepels en vorken is niet alleen ergonomisch ontworpen om kleine handen te passen, maar onthult ook een kleurrijke verrassing wanneer ze warm of koud voedsel aanraken. Lees verder om te ontdekken hoe deze magische bestekset maaltijdtijd leuk en educatief maakt voor jouw kleintje.

Kleurrijke Betrokkenheid aan Tafel

De Munchkin ColorReveal™ Kinderbestek Set is niet zomaar een gewoon bestek. Het is een betoverende toevoeging aan maaltijdtijd die ervoor zorgt dat jouw kleintje meer betrokken blijft en enthousiast wordt over eten. Deze set van 6 kleur veranderende lepels en vorken voor kinderen is speciaal ontworpen met een ergonomisch en vriendelijk formaat, perfect voor kleine handen om zelfstandig te eten. Maar wat deze set echt bijzonder maakt, is de magische kleurverandering van de tips, afhankelijk van de temperatuur van het voedsel.

Leerzaam en Leuk

Naast het betrekken van je kleintje aan tafel, heeft de Munchkin Kleur Veranderende Vork en Lepels Set ook een educatief aspect. Door de kleurverandering van de tips leert jouw kindje intuïtief wanneer het voedsel te warm is om te eten, waardoor het veiliger wordt om maaltijden te serveren. Dit maakt het niet alleen leuk voor kinderen, maar ook geruststellend voor ouders.

Praktisch en Veilig

Deze innovatieve set wordt geleverd met 3 vorken en 3 lepels, perfect voor dagelijks gebruik. Bovendien is de set BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en veilig te gebruiken is voor jouw kleintje. Geschikt voor jongens en meisjes van 12 maanden en ouder, is de Munchkin Kleur Veranderende Vork en Lepels Set een must-have voor elke ouder die maaltijdtijd leuker en educatiever wil maken voor hun kleintje.

.

Productspecificaties

  • Merk: Munchkin
  • EAN: 5019090125369
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Siliconen
Gesponsorde producten

Beoordelingen