Novus Hamertacker J-055 - G

4718164
146.99
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PimXL
4,4 Sterren
Novus Hamertacker J-055 - G
146.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze krachtige hamertacker is perfect uitgerust voor continu gebruik op de bouwplaats of thuis bij een grote zolderverbouwing of droogbouw bijvoorbeeld. De tacker is te gebruiken met platte draadnieten van 6 tot 14 mm (type G). De Novus J-055 heeft een hoge slagkracht, door het naar voren gerichte gewicht van het apparaat.

Gemakken
De hamertacker is robuust en duurzaam, hij bestaat bijna volledig uit metaal namelijk. Uitgerust met een antislip handgreep ligt deze ook nog eens fijn en veilig in de hand. Dat draagt bij aan de werksnelheid, wat van belang is bij een hamertacker. Verder beschikt de tacker over een grote laadcapaciteit (tot 175 nieten) en een brede, beweegbare stootplaat.

Onderdelen
Alle onderdelen van de hamertacker zijn aan het apparaat vast gemonteerd, zo kun je geen onderdeel kwijtraken. Aan de onderkant zit een geïntegreerde nietenschuif die gemakkelijk te openen is. Dit zorgt ervoor dat je snel kunt herladen en weer snel aan de slag kunt. Ook heeft de tacker een zichtbare nietniveau-indicator. Zo kun je altijd zien hoeveel nieten je nog in het apparaat hebt zitten.

Geschikt voor:
Deze hamertacker is geschikt voor het probleemloos nieten van verschillende materialen en ondergronden. Denk hierbij aan afdichtstrips en -stroken, dakvilt, folies, kurkplaten, (kunst)leer, papier en karton.

Productspecificaties

  • Merk: Novus
  • EAN: 4009729082133
Gesponsorde producten

Beoordelingen