Oral-B Elektrische Tandenborstel Matt zwart Inclusief etui

4704315
92.75
Je kunt 18 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ACR-Reijnders
4,5 Sterren
Oral-B Elektrische Tandenborstel Matt zwart Inclusief etui
92.75
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 92.20
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Oral-B iO Series 4 in een stijlvolle matte zwarte uitvoering biedt een geavanceerde tandenpoetservaring, ontworpen om tandplak effectief te verwijderden en uw tanden stralend schoon te houden. Met zijn slimme technologie en gebruiksvriendelijke functies, maakt deze elektrische tandenborstel het poetsen efficiënter en aangenamer.

 

Afmetingen en Materiaal

De Oral-B iO Series 4 is ontworpen met hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als esthetiek waarborgen. De tandenborstel heeft een ergonomisch design dat comfortabel in de hand ligt, met een elegante afwerking in matte zwart. Het opberg etui is praktisch en beschermt de tandenborstel tijdens transport.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Met zijn moderne technologie is de iO Series 4 uitgerust met een slimme drukregeling, die u helpt om met de juiste kracht te poetsen om tandvleesbeschadiging te voorkomen. Daarnaast biedt de tandenborstel verschillende poetstimer-instellingen, zodat u elke keer weer een optimaal resultaatst kunt behalen. Het ontwerp is compact en lichtgewicht, waardoor het eenvoudig mee te nemen is, zelfs onderweg.

 

Gebruik en Toepassing

De Oral-B iO Series 4 is ideaal voor dagelijks gebruik en gemakkelijk mee te nemen, perfect voor thuisgebruik of onderweg. Deze tandenborstel is effectief voor elk soort gebit en is geschikt voor alle leeftijdsgroepen die streven naar een betere mondhygiëne. Gebruik de tandenborstel voor een grondige reiniging, dag in dag uit, en ervaar het verschil in uw mondgezondheid.

 

Kenmerken

  • Slimme drukregeling voor optimaal poetscomfort
  • Inclusief een praktisch opberg etui
  • Ergonomisch en aantrekkelijk ontwerp
  • Oplaadbare batterij met lange levensduur
  • Verschillende poetstimer-instellingen beschikbaar
  • Ideaal voor alle leeftijdsgroepen

Productspecificaties

  • Merk: Oral-B
  • EAN: 4210201415022
Gesponsorde producten

Beoordelingen