Patifix kleeffolie 2mx45cm Houtkleur

4587714
13.40
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Patifix kleeffolie 2mx45cm Houtkleur
13.40
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Patifix kleeffolie 2mx45cm Houtkleur donker - Jouw ideale oplossing voor een stijlvolle inrichting

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je interieur een nieuwe look te geven? Dan is de Patifix kleeffolie 2mx45cm in houtkleur donker perfect voor jou! Deze hoogwaardige kleeffolie van het merk Patisse is een veelzijdige keuze voor elke ruimte in je huis. Met zijn realistische houtlook transformeer je in een handomdraai meubels, muren of andere oppervlakken.

Gemakkelijk te gebruiken

De Patifix kleeffolie is eenvoudig aan te brengen dankzij het zelfklevende materiaal. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig, alleen een schaar en een beetje geduld. De folie plakt stevig op verschillende oppervlakken en laat geen lijmresten achter bij het verwijderen. Hierdoor kun je je decoratie net zo vaak aanpassen als je wilt, zonder gedoe.

Duurzame kwaliteit

Deze kleeffolie is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur. Het materiaal is bestand tegen slijtage en eenvoudig schoon te maken. Een vochtige doek is voldoende om de folie in topconditie te houden. Dankzij de donkerbruine houtkleur creëer je een warme en natuurlijke sfeer in elke kamer.

Specificaties
  • merk: Patisse
  • kleur: bruin
  • lengte: 200 cm
  • breedte: 45 cm
  • materiaal: kunststof
Een veelzijdige keuze

Deze kleeffolie is ideaal voor diverse toepassingen. Of je nu een oude kast wilt opfrissen, een saaie muur een nieuwe look wilt geven of een creatieve DIY-project wilt starten, met de Patifix kleeffolie heb je eindeloze mogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer unieke woonaccessoires die helemaal bij jouw stijl passen.

Productspecificaties

  • Merk: Patisse
  • EAN: 8712187004321
  • Afmeting (cm): 200x45 (LxB)
Gesponsorde producten

Beoordelingen