Paw Patrol Mandala kleurboek 48 platen

4588113
13.66
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Paw Patrol Mandala kleurboek 48 platen
13.66
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Paw Patrol Mandala Kleurboek - 48 Kleurplaten

Ben je op zoek naar een leuk kleurboek voor je kind? Dan is het Paw Patrol Mandala kleurboek met 48 kleurplaten een perfecte keuze. Dit kleurboek biedt urenlang kleurplezier voor kinderen vanaf 3 jaar. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het inkleuren van de mooiste mandala's met je favoriete Paw Patrol karakters.

Ontdek de wereld van Paw Patrol

Het Paw Patrol Mandala kleurboek neemt je mee naar de spannende wereld van Paw Patrol. Alle bekende karakters komen voorbij in dit kleurboek. Van Chase en Marshall tot Skye en Rubble, ze wachten allemaal om ingekleurd te worden. Dit zorgt voor eindeloos tekenplezier en stimuleert de creativiteit van je kind.

Waarom kiezen voor dit kleurboek?

Jij en je kind zullen genieten van dit kleurboek omdat het niet alleen leuk is, maar ook leerzaam. Het helpt kinderen bij het verbeteren van hun fijne motoriek en concentratie. Bovendien is het een geweldige manier om samen tijd door te brengen en te ontspannen. Hier zijn enkele kenmerken van het Paw Patrol Mandala kleurboek:

  • 48 kleurplaten
  • Minimale leeftijd: 3 jaar
  • Lengte: 18 cm
  • Hoogte: 1 cm
  • Merk: Merkloos
Perfect cadeau voor elke gelegenheid

Of het nu voor een verjaardag, Sinterklaas of gewoon als verrassing is, het Paw Patrol Mandala kleurboek is een geweldig cadeau voor jonge kinderen. Ze zullen blij zijn met de vele kleurplaten en de kans om hun favoriete Paw Patrol helden tot leven te brengen met kleur.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8711851198502
Gesponsorde producten

Beoordelingen