Rolling Square Wereldstekker Travel Adapter l Universele Reisstekker Quick Charger 35.5W - 3 USB en 2 USB-C

4619025
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FerryGut-com
4 Sterren
Rolling Square Wereldstekker Travel Adapter l Universele Reisstekker Quick Charger 35.5W - 3 USB en 2 USB-C
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

RollingSquare - Wereldstekker - Travel Adapter - Universele Reisstekker

Wil je genieten van zorgeloos reizen zonder je zorgen te maken over het opladen van je elektronische apparaten in het buitenland? De RollingSquare reisstekker Travel Adapter is de ultieme reisgenoot voor avonturiers en globetrotters. Deze universele reisstekker met Quick Charger, Power Delivery en Quick Charge-functionaliteit zal ervoor zorgen dat je altijd verbonden blijft, waar ter wereld je ook gaat. In deze tekst vertellen we je alles over de voordelen en specificaties van de RollingSquare Wereldstekker Travel Adapter. 

De Voordelen van de Wereldstekker Travel Adapter van RollingSquare 

  • Wereldwijd te gebruiken  
  • Veel aansluitmogelijkheden 
  • Minimaal design  
  • 3x USB-A, 2x USB-C, 1x stroompunt 
  • Quick Charge 
  • Power Delivery   
  • Snelladen  
De Perfecte Reisgenoot: RollingSquare Wereldstekker Travel Adapter 

Of je nu een zakenreiziger, vakantieganger of digitale nomade bent, een betrouwbare wereldstekker is een onmisbare reisgenoot. De RollingSquare Wereldstekker Travel Adapter is ontworpen met het oog op veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor hij geschikt is voor reizen naar meer dan 150 landen wereldwijd. 

Snel Opladen met Quick Charger en Power Delivery 

Een van de meest opvallende kenmerken van deze reisstekker is zijn Quick Charger en Power Delivery-functionaliteit. Met 35,5W vermogen kun je jouw apparaten razendsnel opladen, zodat je nooit lang zonder stroom zit. Of je nu je smartphone, tablet, laptop, of camera wilt opladen, deze wereldstekker maakt het mogelijk. 

Dubbele USB-C en Drie USB-Poorten voor Meer Mogelijkheden 

Met twee USB-C-poorten en drie USB-poorten biedt de RollingSquare Wereldstekker Travel Adapter veelzijdigheid in opladen. De USB-C-poorten ondersteunen Power Delivery en Quick Charge, terwijl de standaard USB-poorten geschikt zijn voor het opladen van andere apparaten. Dit betekent dat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen zonder enige problemen. 

Compact en Draagbaar voor Gemakkelijk Reizen 

Deze wereldstekker heeft een compact en draagbaar ontwerp dat weinig ruimte in je bagage inneemt. Met zijn handige formaat past hij moeiteloos in je tas of zak. Je hoeft je geen zorgen te maken over zware adapters of over de compatibiliteit van stopcontacten in verschillende landen. 

Veilig Opladen met Ingebouwde Beveiligingen 

Veiligheid is een prioriteit bij de RollingSquare Wereldstekker Travel Adapter. De adapter is voorzien van ingebouwde beveiligingen tegen oververhitting, overstroom en kortsluiting om je apparaten te beschermen. Je kunt met een gerust hart je apparaten opladen, zelfs in gebieden met minder betrouwbare elektriciteitsnetwerken. 

Een Wereld van Mogelijkheden met de RollingSquare Wereldstekker 

Of je nu online wilt blijven, je herinneringen wilt vastleggen met je camera, of productief wilt blijven tijdens je reizen, deze wereldstekker maakt het allemaal mogelijk. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een lege batterij. 

Een Duurzame Keuze voor Milieubewuste Reizigers 

Naast zijn indrukwekkende prestaties is de RollingSquare Wereldstekker ook een duurzame keuze. Door herbruikbare adapters te gebruiken, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het beschermen van het milieu. 

In conclusie is de RollingSquare Wereldstekker Travel Adapter de ultieme oplossing voor iedereen die van reizen houdt. Met zijn universele compatibiliteit, Quick Charger, Power Delivery en Quick Charge-functionaliteit, compacte ontwerp en ingebouwde veiligheidsfuncties, is deze adapter de perfecte reisgenoot. Bestel de RollingSquare Wereldstekker vandaag nog en ervaar het gemak van altijd verbonden blijven, waar je ook bent in de wereld. Reis zonder zorgen en geniet van elk moment van je avonturen. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • EAN: 7640170467475
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten