Set van 2 Deco Object Appel Beige – Ø 11 cm – Ø 6,5 cm

4533056
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CASA-DI-ELTURO
3,6 Sterren
Set van 2 Deco Object Appel Beige – Ø 11 cm – Ø 6,5 cm
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje speelse elegantie toe aan je interieur met deze Set van 2 Deco Objecten in de vorm van appels. Met diameters van 11 cm en 6,5 cm, vormt deze set een charmante en veelzijdige toevoeging aan elke ruimte.

- Tijdloze appelvorm: De deco objecten zijn subtiel vormgegeven als appels, en hun beige kleur voegt een warm en klassiek element toe aan je interieur. Het tijdloze ontwerp maakt ze geschikt voor diverse decoratiestijlen.

- Duurzaam materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal zijn deze objecten niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Hun kwaliteit zorgt ervoor dat ze langdurig hun charme behouden en een blijvende indruk achterlaten in je decor.

- Meerdere afmetingen: Met verschillende diameters van 11 cm en 6,5 cm, biedt deze set variatie in grootte. Hierdoor kun je ze op verschillende plekken in je huis plaatsen en zo diverse decoratieve arrangementen creëren.

- Charmante veelzijdigheid: Of het nu op een salontafel, boekenplank of vensterbank staat, deze deco objecten voegen een charmant accent toe aan elke ruimte. Ze zijn een eenvoudige en effectieve manier om je interieur op te frissen met subtiele klasse.

Kleur:
Beige

Materiaal:
Marmer

Afmeting:
Ø 11 cm • Ø 6,5 cm

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489300
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 13x13x13 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen