Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 14 centimeter – Zonder steel

3802692
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Schoffel – Verzinkt – 14 centimeter – Zonder steel
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een schoffel is onmisbaar in jouw collectie van tuingereedschappen. Met dit model van Talen Tools beschik je over een relatief smalle schoffel, waarmee je eenvoudig in bloemenperkjes tussen de planten door schoffelt. Dit model is bruikbaar als vervangend model, omdat deze zonder steel wordt geleverd. Je kiest er met dit model ook makkelijk voor om de tuingereedschappen af te wisselen met je favoriete steel. Let dan wel op dat de diameter van deze steel 28 millimeter is. Omdat er met minder kracht gewerkt wordt, is de lengte van de steel niet allesbepalend voor het werkcomfort. Een langere steel geeft je bijvoorbeeld dan ook een groter bereik, waardoor je ook in de uiteinden van de (moes)tuin schoffelt. In het assortiment van Talen Tools vind je een krachtige gewaxte essenhouten steel van 160 centimeter.

Schoffel van metaal
Het materiaal van deze schoffel is door de verzinkte eigenschappen goed bestand tegen de vorming van roest. Toch help je het verzinkte staal wanneer je na gebruik de schoffel schoon- en droogmaakt. Let ook op dat je de schoffel niet gebruikt in een te zware ondergrond of bij materiaal waardoor het metaal snel slijt. Hiervoor is een gesmeed stalen optie een betere keuze. Deze zijn nog duurzamer, maar wel iets zwaarder. Voor toegankelijke klusjes in een lichte ondergrond, is deze schoffel dan ook perfect te gebruiken. Gebruik een teflonspray of een olie om het staal te beschermen. Bovendien blijft de schoffel langer scherp, waardoor deze makkelijker in de grond glijdt. 

Het geheim van schoffelen
Schoffelen kent meerdere voordelen. Zo oogt een net geschoffelde tuin direct weer als nieuw. Ook voor de ondergrond is het handig, want de schoffel werkt de toplaag een beetje open. Een open toplaag stoot voor een lossere bodemstructuur. Planten en bloemen nemen essentiële stoffen weer makkelijker op, waardoor ze weer gezond groeien. Water, lucht en zonlicht worden beter opgenomen. Ook helpt het tegen de ontwikkeling van onkruid. Wanneer je de grond losmaakt, kan het onkruid zich minder snel en goed wortelen. 
 
Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van verzinkt staal
• Geschikt voor stelen met een diameter van 28 millimeter
• Schoffelen met een werkbreedte van 14 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448182140
  • Afmeting (cm): 27x14x3 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen