Taste Prego/Chaneo tuinset - 220x100 cm. - 7-delig

4613382
2489.00
Je kunt 497 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Taste Prego/Chaneo tuinset - 220x100 cm. - 7-delig
2489.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Taste Prego/Chaneo tuinset - 220x100 cm. - 7-delig

De Taste Prego/Chaneo tuinset is een echte eyecatcher voor jouw buitenruimte. De Taste Prego tuinstoel, met zijn slanke frame en subtiele rope details, wordt gecombineerd met een robuuste keramische tafel. De Prego tuinstoel valt op door zijn unieke zandkleurige rope patroon, waardoor het een echte blikvanger is. De zandkleur is een perfecte match met het antraciet van de Chaneo tuintafel, die is voorzien van een minimalistisch betonlook motief op het tafelblad. Ervaar zelf het comfort van de bijgeleverde kussens in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Kom langs, neem plaats en laat je inspireren voor de perfecte buitenruimte.

Materialen Taste Prego tuinstoel 

De Taste Prego tuinstoel is een échte unieke tuinstoel. Bin deze stoel komen stijl en comfort perfect samen. Het RVS frame is voorzien van dunne lijnen waar omheen rope is gespannen in een uniek patroon. Dankzij het zandkleurige taupe hoef je je geen zorgen te maken over verkleuring of viezigheid, aangezien rope een weerbestendig materiaal is. RVS is een veelgebruikt materiaal voor tuinmeubelen vanwege zijn duurzaamheid en roestbestendigheid, wat begrijpelijk is. Beide materialen zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van het buitenleven met je vrienden. 

Materialen Chaneo tuintafel 

Het keramische tafelblad van de Chaneo heeft positieve eigenschappen zoals:duurzaamheid, krasbestendigheid, vlekbestendigheid en vermogen om zowel hitte als kou te weerstaan. Door deze eigenschappen is de tafel niet alleen praktisch, maar is het ook een prachtige tafel. Dit komt door de minimalistische betonlook. Naast de vele voordelen van keramiek, biedt het aluminium onderstel van de tafel ook veel voordelen. Zoals het lichte gewicht, onderhoudsvriendelijkheid en de weerbestendigheid. Met de Chaneo tuintafel kun je comfortabel buitenleven met een gezelschap van 6 personen, dankzij het ruime formaat van 220 cm x 100 cm. Als je met 8 personen van het buitenleven wilt genieten, is dat zeker mogelijk door stoelen aan de kopse kanten van deze tafel te plaatsen.

 

Deze set bestaat uit: 

6x Taste Prego Tuinstoel 
1x Chaneo tuintafel 220 x 100 cm. 

.

Productspecificaties

  • Merk: Taste by 4 Seasons
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097329951957
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 54.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6
Gesponsorde producten

Beoordelingen