Toorx Fitness Fit Bokshandschoenen Lynx - Kunstleer Maat: M

4712553
36.90
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NRG-FITNESS-BV
4,6 Sterren
Toorx Fitness Fit Bokshandschoenen Lynx - Kunstleer Maat: M
36.90
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Toorx Lynx Fit bokshandschoenen - de perfecte keuze voor jouw bokstrainingen met stijl en functionaliteit. Deze handschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunstleer, wat zorgt voor duurzaamheid en een professionele uitstraling. Beschikbaar in het tijdloze zwart en in drie maten - S, M en L - zodat je de ideale pasvorm kunt vinden voor jouw handen.

De Toorx Lynx Fit bokshandschoenen zijn ontworpen met jouw comfort en prestaties in gedachten. Ze zijn voorzien van een elastische polsband die om de pols wikkelt en sluit met klittenband, waardoor ze stevig op hun plaats blijven tijdens intensieve trainingen. De handschoenen zijn uitgerust met katoenen schuimvulling, die zorgt voor optimale demping en bescherming tijdens het boksen.

Met extra bescherming op de knokkels bieden deze handschoenen een betrouwbare bescherming tijdens elke slag. De open palm zorgt voor een gemakkelijke en vrije beweging van de hand, wat essentieel is voor een effectieve boks training.

Met een garantie van 1 jaar ben je verzekerd van de kwaliteit en duurzaamheid van de Toorx Lynx Fit bokshandschoenen. Kies voor deze handschoenen en ervaar een comfortabele, professionele en effectieve boks training.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gemaakt van hoogwaardig eco-leer
  • Beschikbaar in drie maten: S, M en L
  • Kleur: zwart
  • Elastische polsband met klittenband

Productspecificaties

  • Merk: Toorx Fitness
  • EAN: 8029975991351
  • Kleur: Zwart
Gesponsorde producten

Beoordelingen