Toorx Fitness Zak bokshandschoenen Jaguar - Kunstleer L/XL

4712554
41.85
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NRG-FITNESS-BV
4,6 Sterren
Toorx Fitness Zak bokshandschoenen Jaguar - Kunstleer L/XL
41.85
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Toorx Jaguar boks zakhandschoenen - jouw perfecte metgezel voor krachtige en duurzame bokszaktrainingen. Deze handschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig kunstleer, wat zorgt voor een combinatie van duurzaamheid en stijl. Verkrijgbaar in het stoere zwart met witte randen en in twee maten - S/M en L/XL - zodat je de perfecte pasvorm voor jouw handen kunt kiezen.

De Toorx Jaguar boks zakhandschoenen zijn ontworpen met het oog op comfort en prestaties. Ze zijn waterbestendig, waardoor je ze met vertrouwen kunt gebruiken, zelfs in vochtige omstandigheden. Met een korte duim en een wraparound polsband met klittenband, bieden deze handschoenen een uitstekende pasvorm en stabiliteit tijdens je trainingssessies.

Met polyurethaan schuimvulling bieden deze handschoenen optimale bescherming voor je handen en knokkels, terwijl de waterdichte voering en palmventilatie zorgen voor comfort en frisheid, zelfs tijdens de meest intensieve workouts.

Met een garantie van 1 jaar ben je verzekerd van de kwaliteit en duurzaamheid van de Toorx Jaguar boks zakhandschoenen. Kies voor deze handschoenen en ervaar een comfortabele, krachtige en stijlvolle bokszak training.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gemaakt van hoogwaardig eco-leer
  • Beschikbaar in twee maten: S/M en L/XL
  • Kleur: zwart met witte randen
  • Korte duim en wraparound polsband met klittenband

Productspecificaties

  • Merk: Toorx Fitness
  • EAN: 8029975991375
  • Kleur: Zwart
Gesponsorde producten

Beoordelingen